Vanhoja Pleikkaripelejä Jenkeille

Sony on julkaissut viisi PSP:lle ladattavaa ensimmäisen Pleikkarin peliä PS3:n PlayStation Storessa Yhdysvalloissa.

Crash Bandicoot, Cool Boarders, Syphon Filter, Hot Shots Golf 2 (Everybodys Golf 2) ja Tekken 2 maksavat 5,99 dollaria kappale ja vievät muistikortilta tilaa 157 - 535 megaa pelistä riippuen. Pelit on ensin ladattava PS3:lle, josta ne voi kopioida jopa viidelle eri PSP:lle USB-johdon avulla.

PS-pelien mahdolliset moninpeliominaisuudet eivät toimi PSP:llä, sillä niihin ei ole lisätty tukea WiFi-yhteydelle.

Galleria: 

Kommentit

Melkoinen aivopieru tuo menetelmä, että joutuu vetämään nuo pelit PS3:n läpi ennen kuin ne saa PSP:lle. Tuo on toki hyvä juttu, että peliä taitaa voida levitellä myös neljälle PSP:n omistavalle kaverille ilman, että heidän pitäisi ostaa omat pelinsä.

Varmaankin tuo "kierrätys" PS3:n kautta tapahtuu tuon ostotapahtuman johdosta.
PlayStation Storehan ei ainakaan toistaiseksi toimi PSP:llä, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa homma hoituisi suoraankin tai ainakin tuo kopiointi langattomasti.

Sonyhan on kyllä jo varmistanut, että tulevaisuudessa heiltä tulee Nintendon tapaan eräänlaisia hotspotteja, joista nämä PS1-pelit voi ostaa & ladata. Tiedä sitten yltävätkö nekään Suomeen asti, mutta ainakin Japaniin, Amerikkaan ja suurimpiin Euroopan maihin niitä voi olettaa ilmestyvän jossain vaiheessa.

Aikamoinen taakka tuo PSP Sonylle, kuin myös pelaajille, jos sitä ei olisi niin Sony voisi käyttää kaiken voimavaransa PS3:n eli todelliseen pelaamiseen, eikä mihinkään ylihintaiseen, vajavaisen pelivalikoiman omaavaan PS2:n käsikonsoliversioon.

PS1 pelit suoraan PS3:lle pelattavaksi verkkopelituen kera.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi