Nintendon peleistä ja hahmoista nähdyt elokuvat ovat harvinaistakin harvinaisempia. Se ei kuitenkaan estä vapaaottelija Ronda Rouseytä haaveilemasta hänen tähdittämästään Metroid-elokuvasta.

"Olen aina halunnut olla Samus." Rousey myöntää GameSpot-sivustolle viitaten Metroid-sarjan Samus Aran -päähahmoon. Hän kertoo rakastaneensa sitä, miten ihmisille selvisi vasta myöhemmin, että haarniskan alta löytyi viehättävä nainen. 

Itse filmaamisen hän kuvittelee myös suhteellisen leppoisaksi. "Ja suurimman osan päivästä olet puvun sisällä, joten voit rentoutua ja syödä donitseja ja olla Metroidin tähtenä. Toivon, että tämä elokuva tehdään."

Rouseyllä on CV:ssään jo näyttelijäntöitä, sillä hänet on nähty muun muassa The Expendables 3:ssa sekä viime vuoden Entourage-filmissä. Seuraavana näyttelijätyönä hänet on kiinnitetty Road House - kuuma kapakka -elokuvan uudelleenfilmatisointiin.

Äskettäin myös Lego Elokuvan tuottaja Roy Lee haaveili pääsevänsä työstämään filmiä Nintendon eri hahmojen ympärille. Nämä puheet ovat sopivan ajankohtaisia, sillä Nintendolta on kuultu puhetta eri hahmojen laajemmasta käytötsä elokuvissa sekä anime-projekteissa.

Mikäli Metroid-pelit eivät ole sieltä tutummasta päästä, voit lukaista Metroid Prime -klassikkoa käsittelevän KonsoliFINin Retromuistelot-artikkelin. Kyseistä seikkailua käsiteltiin myös KonsoliFINin Retrocastissa, jota pääset kuuntelemaan tästä klikkaamalla.

Kirjaudu kommentoidaksesi