Vastaa kyselyyn ja osallistu leffalippujen arvontaan

KonsoliFIN ja kotimainen lehtikustantamo järjestävät suuren pelimediatutkimuksen. Kysely selvittää peliharrastajien suhdetta pelisivustoihin ja pelilehtiin uuden pelaamisesta kertovan julkaisun kehittämiseksi.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kymmenen kahden leffalipun pakettia Finnkinon teattereihin.

Vastaukset käsitellään nimettömästi ja vastaajien yhteystietoja käytetään ainoastaan lippupakettien arpomiseen.

Kyselysivulle pääset klikkaamalla tästä.

Galleria: 

Kommentit

vai että semmonen kysely...

tein vähän aikaan mut en jaksanu sit enempää tehä... :D Teen joskus myöhemmin :D

Mulla kans loppu kiinnostus kesken kolmannen sivun vaiheilla.. Siihen mennessä ei oikeastaan puhuttu mistään muusta kuin pelit-lehdestä.. Suurin vika pelilehdissä yleensäkin on uutisten ajankohtaisuus siinä mielessä, että netistä sama löytyy jo aikaisemmin kuin lehden ilmestymispäivänä, eikä siitä tarvitse maksaa. (poislukien isot kansainväliset, joilla on exclusive-juttuja ja paremmat tiedonlähteet)

Pitäisikö tästä päätellä, että esim. A-lehdet tai näppinsä jo kerran polttanut Yhtyneet suunnittelee maksullista pelialan webbimediaa Suomeen, vaikkapa IGN:n tyyliin?

Netistä tiedon saa kyllä ennen kuin lehti on tullut myyntiin, mutta toisaalta ainakin itse tykkään kyllä lukea ihan lehteä, jos sellainen vain olisi. Pelitin ja Pelaajan suurimmat ongelmat ovat juuri hinta. Kesällä voi joskus maksaa sen 6,50 (tai mitä se nyt onkaan) jotta sitä voi mökillä lukea, mutta on se liikaa kerran kuussa maksettavaksi.

Joo sellane IGN tyyppinen sivu ois kyl ihan siisti mut kunhan siit tulis oikeesti ISO ja sit ettei maksais mitää 30 000 kuukaudessa :D Mut jos löytyis kaikkii hyvä laatusii videoit ja kaikkee siistii ni ois kyl siisti! Ja jos tekis IGN:än kaa yhteistyötä.. Mutta tällä hetkelle Konsolifin on kyllä YLIVOIMAISESTI Suomen paras peliaiheinen nettisivu ja PC-pelit ei oikeestaan kiinnosta hirveesti...

Kummatkin lehdet tulee hankittua irtonumeroina. Pelit-lehti kuítenkin onnistuu paremmin tehtävässään, olla vain peli-lehti ilman sen suurempia kuvitelmia. Ei Pelaaja-lehdessäkään varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta siitä ehkä paistaa läpi toimituskunnan nuorempi ikä. Pelisaittina epäkaupallinen, koko kentän harrastajien yhteisö on palkitsevampi kuin kaupallinen tai fanipoikamaisen kiihkoileva.

Sinänsä peli lehdet on turhia, mutta tässä on vaan mun mielipide koska:

A: Voin lukee Pelit lehtee ja Mikrobittii ilmaseks kaverilla.

B: Löydän kaiken tarpeellisen netistä ja peli arvostelut esim. Gamespotista.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi