Japanilainen Famitsu-lehti on vahvistanut Ace Attorney -pelisarjan tekevän tuloaan 3DS:lle. Pääosaan tulevassa Ace Attorney 5 -nimikkeessä palaa ensimmäisestä kolmesta osasta tuttu Phoenix Wright.

Oikeussaliin sijoittuvan nimikkeen on tiedetty olevan kehitteillä jo jonkin aikaa, mutta Famitsun paljastus kertoi uutena tietona tulevan nimikkeen alustan ja pääosan esittäjän. Tämän lisäksi pieniä tiedonmurusia jaeltiin muun muassa suuressa osassa olevasta naishahmosta, joka hyörii Phoenixin apuna vielä julkaisupäivämäärää vaille olevassa pelissä. Tästä mystisestä keltaiseen pukeutuneesta naisesta voi nähdä jo vilauksen tämän uutisen kuvasta, sekä tältä sivulta löytyvistä skannatuista Famitsu-uutisen kuvista.

Julkaisuajankohdasta tai mahdollisesta julkaisusta Euroopassa ei ole vielä mitään varmaa näyttöä. Vastalauseita 3DS:llä päästään huutamaan myös Professor Layton vs. Ace Attorney -pelissä, mutta myös tämän nimikkeen saapumisesta vanhalle mantereelle ei ole kuulunut tietoa.

Päivitetty 6.9. klo 9:20: Pocketgamer-sivusto kertoo saaneensa Capcomilta vahvistuksen, jonka mukaan Ace Attorney 5 julkaistaan aikanaan myös lännessä.

Galleria: 

Kommentit

Helvetin kova uutinen!

Komppaan, vuoden mehevimpiä yllätyksiä ja kaiken muun hyvän lisäksi "julkaistaan lännessä" on tarkennettu tarkoittamaan sekä Amerikkaa että Eurooppaa (http://kotaku.com/5940820/report-ace-attorney-5-is-coming-to-the-west). Onneksi näin - olisi mennyt muuten jenkki-3DS:n ostamiseksi...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi