Microsoft ja SEGA ovat aikeissa käynnistää suuren mittakaavan yhteistyökuvioita, mikäli verkkoon valunutta E3-mainosta on uskominen.

Xbox Game Studiosin ja SEGAn logoilla sekä Power Your Dreams -sloganilla varustettu mainos rummuttaa Mixer-striimiä, jonka olisi ollut tarkoitus ajoittua peruttujen E3-messujen yhteyteen. Kumpikaan studio ei ole toistaiseksi pukahtanut yhteistyökuvioista mitään virallista, mutta tämähän ei hidasta juorujen leviämistä.

Microsoft on aina pyrkinyt levittäytymään ahkerasti nousevan auringon maan suuntaan, missä SEGA olisi taatusti hyvä yhteistyökumppani. Pitkän linjan japanilaisjätillä on valtava katalogi pelisarjoja, joita voisi hyvinkin herätellä henkiin uuden laitesukupolven kynnyksellä. Miltä kuulostaisi vaikkapa Crazy Taxi, Jet Set Radio, NiGHTS, Shinobi tai vaikkapa uusi Golden Axe? Rohkeimmat ovat spekuloineet jopa mahdollisuutta, olisiko Microsoft ostamassa SEGAa yhdeksi Xbox-yksinoikeusstudioistaan.

Ainahan on toki olemassa hyvinkin todennäköinen mahdollisuus, että mainoskuva on vain taitavasti tehty jäynä – tiedä häntä.

Microsoftin Xbox Series X julkaistaan nykysuunnitelmien mukaan loppuvuodesta.

Kirjaudu kommentoidaksesi