VGA-gaala palkitsi vuoden parhaat pelit

Viime yönä järjestettiin pelialan hehkutetuin ja parjatuin palkintogaala – VGA:t. Kymmenettä kertaa järjestetyn seremonian juonsi persoonalliseen tapaansa Samuel L. Jackson. Lavalla nähtiin hänen lisäksi useita muita Hollywood-julkimoita, mieleenpainuvimpana Jessica Alba. Rovion Angry Birds sai myös ruutuaikaa.

Tilaisuudessa julkaistiin uusia trailereita peleille, kuten South Park: The Stick of Truth, The Last of Us, Catlevania: Lords of Shadow 2 ja monille muille. Samalla paljastettiin kaksi yllätystä – uutuusnimike The Phantom Pain ja odotettu jatko-osa Dark Souls II.

The Phantom Pain on täysin uusi peli. Mystinen esittelyvideo esitti paljon kysymyksiä ja listasi kehittäjätiimiksi tuntemattoman Moby Dick Studion (MGS). Nimi viittaa vahvasti Metal Gear Solid -sarjaan, ja pelin päähahmo näytti myös erittäin tutulta.

The Last of Usin traileri paljasti pelin julkaisuajankohdan. Naughty Dogin uutuusnimike saapuu kauppojen hyllyille Yhdysvalloissa 9. toukokuuta ja Euroopassa todennäköisesti pari päivää myöhemmin.

Välillä pääsee unohtumaan, että VGA on pääasiassa palkintogaala. The Walking Dead ja Journey olivat illan suurvoittajia. Kävelevät kuolleet veivät halutuimman Vuoden Peli -palkinnon. Vuosikymmenen paras peli oli sen sijaan Half-Life 2.

Kaikki voittajat, pelitrailerit ja itse Video Game Awards ovat katsottavissa Spiken verkkosivuilta. Tilaisuuden voi lisäksi katsoa Xbox Liven kautta viikonlopun ajan.

Galleria: 

Kommentit

Myöskin tuon hahmon mekaaninen käsi vaikutti aika paljon aseilta jotka nähtiin mgs3sen piilotetussa uni jaksossa.

Dark Souls II, omg! =)

http://imageshack.us/a/img191/6787/9d78i2st.gif

Oiskohan toi sit MGS5 tosiaan. Moby Dick Studiosin kotisivun mukaan tulossa 360:lle ja PS3:lle.

Jaahas, vai että HL2 vuosikymmenen paras peli. Makunsa kullakin. Onko se nyt oikeasti objektiivisesti katsottuna paras peli vai onko nyt vain fanitukset nostaneet sen ylös.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi