Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Video Game Awards -gaalan ehdokkaat nimetty

Miehisen viihteen erikoismedian Spiken vuotuinen videopeligaala Video Game Awards on julkaissut ehdokkaansa vuoden 2011 pelipalkintojen saajiksi.

Valinnoillaan ja sisällöllään paljon poruakin herättäneen gaalan hamutuimmasta palkinnosta, vuoden pelistä, kilpailevat tänä vuonna Batman: Arkham City, The Elder Scrolls V: Skyrim, Uncharted 3: Drake's Deception, The Legend of Zelda: Skyward Sword ja Portal 2. Ehdokkaiden kerrotaan olevan valittuja pelialan kovimmista ammattilaisista koostuvan raadin harkinnan perusteella.

Oman äänensä voi käydä antamassa Spiken VGA-sivustolla. Video Game Awards 2011 esitetään 10. joulukuuta.

Galleria: 

Kommentit

Kova lista, sormet ristiin Skyrimin puolesta! Tai no Batmaniakin voisin liputtaa, jos olisin sitä ehtinyt pelaamaan.

Jos Skyrim voittaa, niin nauran koska se on niin paska peli. Deus Ex: Human Revolution on ihan selvästi GOTY 2011! Huono juttu silti että ei päässyt listalle. Tyhmä VGA.

"Mun peli on parempi ku sun peli"

Toivottavasti Portal 2 voittaisi, olisi piristävä poikkeus.

No onneksi ainakaan mw3 ei ole edes listalla. Eikö alkuvuonna julkaistu muka muitakuin portal2 jotka kuuluisi listalle? Et missä on kunnianhimoiset teokset kuten l.a. noire ja deus ex?
Muuten kai ihan ok lista.

Tässä tapauksessa moisen tittelin voittaminen jää melko yhdentekevän oloiseksi - kaikki listatut pelit ovat omalla tavallaan jo voittaneet!

"Deus Ex: Human Revolution on ihan selvästi GOTY 2011!"

Vitsillä heitit? Eikö? Ihan ok peli, mutta kovin kaukana GOTY-materiaalista. Skyrimille kuuluu kyllä tämän vuoden GOTY omasta mielestäni.

Oliko Deus Ex:ssa edes musiikkia? Näemmä oli, kun on oikein ehdokkaaksi asti päässyt. Eikun ainiin, se ärsyttävä monotoninen taustajumputus.

Skyrimin maailmaan ja taustatarinaan on nähty vaivaa, mutta peli on bugisempi kuin mehiläispesä ja pelillisesti se ei ole uudistunut sitten Fallout 3:n (esim. first-personina pelatessa ei näy mitään muuta kuin leijuva kamera, jos ei ole aseita, kamera ei heilu yhtään, uiminenkin on vain vedessä leijumista, jne.). Vissiin hemmoteltu pilalle noiden BF3-animaatioiden takia.

Vuoden peli on Uncharted 3 tai Batman.

@Isaaru
Deus Exin musiikithan oli aivan loistavia, esimerksiksi Icarus-theme on mielestäni parhaita pelin teemoja koskaan: http://www.youtube.com/watch?v=ZiN6t7K7txw

Itsekin kyllä diggailin Deus Existä kuin se hullu puurosta, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tunsi liimautuvansa sohvaan kiinni. Samaan aikaan ymmärrän ettei peli kaikille uppoa, ja siitä puutuu se main stream -noste GOTY-listoille pääsemiseksi.

Eikä Skyrim edelleenkään ole mitenkään superbuginen! Konsoleilla on omat ongelmansa (PS3:lla savefilet ja 360:llä kiintolevyasennus), ja onhan pelissä pientä rosoa siellä täällä, mutta herraisä niin elävässä, massiivisessa ja VAPAASSA maailmassa ko. särmät ovat vain pisara meressä. /Skyrim apologia :)

Tänä vuonna kovia pelejä on kyllä tullut niin älyttömät määrät, että voittajan valinta mennee arpapeliksi.

Tuo on kyllä täysin Justice että MW3 eikä BF3 ole kumpikaan ehdolla.

Batman on kyllä varsin oikeutetusti listalla. Portal 2 en nyt niinkään tuolle listalle laittaisi ehdokkaaksi vaikka mainio peli olikin.

Äänestäisin bäfä kolmosta, jos se olisi ehdolla, koska en ole ehtinyt tänä vuonna vielä muita uusia pelejä ostella.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi