Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Videopelikeskus Evolution Arena avaa ovensa helmikuun alussa

Turkulaiset Evolution Arena ja Kauppakeskus Mylly avaavat yhteistyössä Suomen monipuolisimmaksi rummutetun video- ja kilpapelaamisen keskuksen.

Evolution Arenan ja Myllyn yhteistyön kunnianhimoisena tavoitteena on vielä kauppakeskuksen kokemustarjonta kokonaan uudelle tasolle, tuoden peliharrastuksen helpommin ihmisten saavutettavaksi. Luvassa on 30 tehokasta pelitietokonetta sekä PlayStation 4 -konsoleita PSVR-virtuaalilaseineen. Lisäksi VR-peleihin päästään uppoutumaan upouusilla HTC Vive Pro 2.0 -virtuaalilaseilla. Laitteiden hankkimisessa on ollut mukana turkulainen atk-liike Jimm's PC-Store.

Ensimmäinen suurempi pelitapahtuma järjestetään helmikuun 16. päivä, jolloin innokkaille tarjotaan mahdollisuus tutustua pelaamiseen ja haastaa Turku Evolution -tiimin pelaajia Fortnite-kahinoihin. Tähtivieraana nähdään ja kuullaan tube-piireistä tuttua Hurjaa, joka tunnetaan pelimaailmassa nimellä Tepatus. Luvassa on myös yllätyskilpailuja sekä Fortnite-teeman ympärillä pyörivä tanssikilpailu.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Evolution Arenan vahvistamaan Myllyn viihdetarjontaa ja saadaan e-urheilu mukaan Myllyn palvelutarjontaan”, iloitsee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

”Alkava yhteistyö kauppakeskus Myllyn kanssa antaa meille ennennäkemättömän mahdollisuuden tuoda Evolution Arenan toiminta entistä lähemmäs ihmisiä ja viedä yritystoimintamme seuraavalle tasolle. Yhteistyö kauppakeskuksen kanssa tapahtumasuunnittelussa, markkinoinnissa ja toteuttamisessa tuo meille uusia resursseja. Nyt meillä on mahdollisuus tuoda monipuolisesti pelaamista, kilpapelitapahtumia ja peleihin liittyvää järjestäytynyttä toimintaa esiin”, kommentoi Evolution Arenan myynti- ja markkinointipäällikkö sekä Turku Evolutionin joukkueenjohtaja Jere Alanen.

Helmikuun 9. päivä ovensa avaavan Evolution Arenan kotisivuja voi tutkailla täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi