Vielä ehtii osallistua Gameranking-kilpailuun!

Vielä on viikko aikaa lähettää peliarvostelunsa Gamerankingiin vapaavalintaisen palkintopelin toivossa. Kyseessähän on jatkossa kuukausittainen traditio yhden Gamerankingin parissa ansioituneen käyttäjän palkitsemiseksi.Kilpailun tarkemmat tiedot ja ohjeet osallistumiseen löytyvät lähdelinkin takaa.Ja eikun kirjoittamaan.

Galleria: 

Kommentit

Ihmeen vähän kyllä porukka innostunut skriivailemaan, vaikka palkintokin on mahtava. :o Itsellä on tuolla Notepadissa muhimassa muutama arvostelu, pitääpä muistaa viimeistellä ja laittaa ne tuonne Gamerankingin puolelle ennen marraskuun loppua. :P AC: Revelationsin ja Skyrimin arvostelut tosiaan siirtyy joulukuulle. Ei vain aika riitä kaiken mahtavuuden pelaamiseen. Tai no katsotaan nyt vielä tuota AC:ta, huomenna sen olisin kyllä alottelemassa ja onhan tässä 7 vapaapäivää nyt putkeen. :)

Itse varmaan aikaisintaan osallistun tuossa joulukuun puolella kun ei nyt ole kunnolla aikaa pelata. Käykö previkat esim. betoista?

Traddash: Gameranking-järjestelmä toimii vain peleillä, jotka on jo arvosteltu KonsoliFINissä. Tämän vuoksi julkaisemattomista peleistä kirjoittaminen ei tässä kilpailussa käytännössä onnistu.

Muutama nimike olisi mielessä, mistä arvostelun voisi nyt vaikka viikonlopun aikana pyöräyttää, mutta nepä juuri sattuu olemaan sellaisia, ettei ennestään täältä arvostelua niistä löydy. Kehitysidea: sivustolla voisi olla sellainen ominaisuus, että käyttäjä ilmoittaa mistä ennestään sivustolta puuttuvasta pelistä tällä olisi arvostelu tarjolla, jonka jälkeen peli lisättäisiin ylläpidon toimesta sivustolle ja käyttäjä voisi laittaa arvostelun sivulle. Tällöin ylläpidon ei tarvitsisi jokaista peliä lisätä, vain ne, josta oikeasti on tekstiä tarjolla.

Tuo jo-arvosteltu-rajaus on kieltämättä melkoinen showstopper. Menee turhan hankalaksi pähkäillä, pitäisikö ns. lapsiarvostelun olla täysiverinen isäntänsä "haastaja" ja sitä myöden selittää pelin taustoja ja pelimekaniikkaa samalla hartaudella kuin minkä alkuperäinen arvostelu jo "joutui" tekemään vai haetaanko tässä vain riittävän laadukkasti muotoiltuja kakkosmielipiteitä alkuperäisarvostelujen seuraksi.

Tosin samapa tuo ja lieneekö se koskaan pahasta, jos hyvät palkinnot yhdistyvät vähäiseen osallistumismäärään :)

Viikon on-off kirjoittelun jälkeen sain vihdoin suollettua oman hengentuotteeni verkkoon. Pikkaisen kipeäähän tuo aluksi teki, mutta ottaen huomioon kirjoitustaustani puutteellisuuden voi lopputulokseen olla melko tyytyväinen.

Mulla olis koneella Goldeneye Wiille arvostelu, mutta koska peliä ei ole KonsoliFIN tietokannassa, en voi arvostelua julkaista vaikka haluaisinkin. Ääääää.

Ps. Casan ehdotus on hyvä.

No ootatte ens kuuhun, tää kisahan on joka kuukausi. ;) Jos arvostelette kaiken nyt, niin mitä jää ens kuulle, kun uusia pelejä ei enää tälle vuodelle tule (siis niitä kovia nimikkeitä nyt ainakaan). :) Itsekin joudun jättämään ainakin Skyrimin ja AC: Revelationsins marraskuulle. AC:tahan ei edes löydy tuolta Gamerankingista vielä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi