Aikaisemmin PC:lle julkaistu viikinki-aiheinen reaaliaikainen strategiapeli Northgard ilmestyy vuoden 2019 aikana konsoleille, paljastaa kehittäjä Shiro Games tuoreessa trailerissa.

Pohjoiseen mytologiaan ja parranhaiveniin keskittyvä teos heittää pelaajan klaanin ohjastajaksi, jonka tarkoituksena on valloittaa tuntematon alue omaa kylää laajentaen ja armeijaa vahvistaen. Tarjolla on myös perinteistä tutkimusmatkailua, alueiden valloittamista ja resurssien loputonta keräämistä. Konsoliversiot sisältävät kaikki PC:llä olevat sisällöt, mukaanlukien merkittävät Ragnarok- ja Relics-päivitykset. Pelattavissa on kuusi eri klaania, useita eri karttoja ja paljon muuta. Käyttöliittymää lupaillaan myös konsoleille ystävälliseksi.

Peruspeli tarjoaa yksinpelikampanjan, sekä yhteistyön verkkopelin puolella. Mukana on myös muita pelaajia vastaan kilpaileminen.

Northgard julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille vielä tämän vuoden puolella. Tarkempi ajankohta ei kuitenkaan vielä ole tiedossa.

Kirjaudu kommentoidaksesi