Double Fine Productions lupailee Twitterissä Psychonauts 2:n saapuvan tämän vuoden aikana.

Peli julkistettiin alunperin vuonna 2015 joukkorahoituskampanjan kera. Pelinkehittäjä Double Fine sai kerättyä kampanjan avulla peräti 3 829 024 Amerikan dollaria. Tuotoksen oli tarkoitus saapua 2018, mutta vuotta aiemmin studio päätyi viivästyttämään Psychonauts 2:sta vuodella. Lopulta heinäkuussa 2019 julkaisua siirrettiin ensin vuoteen 2020 ja myöhemmin vielä kertaalleen vuoteen 2021.

Ensimmäinen osa on Tim Schaferin ohjaama ja osittain kirjoittama tasohyppely, joka julkaistiin alunperin vuonna 2005. Kulttimaineeseen noussut Psychonauts keräsi aikoinaan kehuja mielenterveysteemallaan. Jatko-osa näyttäisi jatkavan samantyyppisellä kaavalla, minkä lisäksi Schafer on projektissa mukana jälleen ohjaajana ja kirjoittajana.

Mikäli takapakkia ei enää tule, julkaistaan Psychonauts 2 myöhemmin tänä vuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S-konsoleille, PC:lle, Linuxille ja Macille. Pelin on tarkoitus saapua myös Xbox Game Pass -palveluun julkaisunsa yhteydessä. PlayStation 5 -versiota ei puolestaan ole vielä vahvistettu.

Alta voit katsastaa uusimman trailerin Jack Blackin esittämän biisin kera.

Kirjaudu kommentoidaksesi