Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Viivi Pumpanen KonsoliFINin videohaastattelussa

Viime viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä DigiExpo-messuilla nähtiin yhdessä lavalla niin KonsoliFINin Paavi, Microsoftin Jarno "Killi" Kallunki kuin myös malli/juontaja Viivi Pumpanen.

KonsoliFIN oli messuilla paikan päällä ja haastatteli vuoden 2010 Miss Suomena tunnetuksi tullutta Pumpasta tämä suhteesta videopeleihin sekä itse alaan. Ihastuttavasta 24-vuotiaasta neitokaisesta selvisi yhtä jos toista mielenkiintoista muun muassa tämän vapaa-ajan harrastuksista. Videohaastattelu on alla.

 

Galleria: 

Kommentit

Kameran säädöt oli valitettavasti päin prinkkalaa, joten kuvanlaatu kärsi aika pahasti. Nähtiin kuitenkin, että tää haastattelu on niin loistavaa kamaa muuten ettei sitä voinut jättää videona julkaisematta. Toivottavasti maistuu.

P.S. Viivi on ihana!

Sehän oli aika helvetin yllättävä ja hyväkin haastattelu.

Aika koomista, Viivi Pumpanen tekee syvällisempää analyysiä räiskintäpeleistä kuin EGM:n arvostelija. Ja Pumpanen on HooCeempi kuin moni Konsolifininkin käyttäjä, ei suostu pelaamaan easyllä, vaan haluaa oppia peliä ja pitää easyä nössönä. Heh.

Siinähän sitä käytiin asiantuntevasti kaikki mahdolliset pelimaailman klisheet läpi, heh!

Viivi on joka nörtin päiväuni. Uuh mama!!

mitäs tämä viivi on juontanu kun omalla kohdalla ensimmäinen kerta kun näen kyseisen mimmin

@frozen9999: Wiki kertoo tällaista: "Keväällä 2012 Pumpanen nähtiin juontamassa yhdessä 1980-luvun Napakymppi-parinhakuohjelmasarjasta tutun Kari Salmelaisen kanssa Tv-viidellä nähdyn eX-sinkku-ohjelmasarjan."

Pojat olivat masentuneita kun eivät ole enää yhtä innostuneita peleistä kuin viivi ^^.

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Viivi oli tosiaan oikein mukava haastateltava, ja vaikutti olevan ihan tosissaan innostunut pelaamisesta. Ei siis välttämättä luonteeltaankaan mikään ihan perusmissi, jos tälläisen luokittelun voi vetää. Juttua olisi varmaan saattanut riittää enemmänkin, mutta ehkä se on parempi pitää nämä videohaastikset säädyllisissä mitoissa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi