Virtua Fighter 5:n demo Xbox Livessä

Sega on julkaissut Xbox 360:lle Virtua Fighter 5:n demon. Reilun 600 megatavun kokoinen taistelupelimaistiainen sisältää neljä pelattavaa hahmoa, kolme areenaa ja pari pelimuotoa. Demo on haettavissa konsolin Live-kauppapaikalta.

Vasta valmistunut Xbox 360 -versio tulee myyntiin 26. lokakuuta. Mukana on muun muassa verkkopeli, joka uupui alkuvuodesta julkaistusta PlayStation 3 -versiosta.

Galleria: 

Kommentit

Jes, perjantain pelastus!

Hyvältä vaikuttaa! :)

Juu ite peli ei koskaan PS3:lla hirveästi herättänyt ja tuskin tekee sitä boxillakaan. Testattu kuitenkin on ja suurin ihmetys nouseekin noista kuvista. Niissä peli näyttää muovisemmalta, kuin mitä olen tottunut. Grafiikka suoraan sanoen näyttää jonkinverran huonommalta, vaikka ei ero tietenkään mikään järjetön ole.

Jäin kuitenkin pohtimaan, että kummasta versiosta nuo kuvat on. Tuntuvat jotenkin paljon totuttua huonommalta. Onko Xbox 360 versiosta edes screenshotteja. Tuntuu vaikealta ajatella, että tuo todellakin olisi sitä samaa grafiikkaa mitä olen itse pelaillut.

Hauska, jos joku tietää vastauksen. Itellä ei kuitenkaan niin väliä, kun peli ei joka tapauksessa ollut pahemmin mieleen. Jäi vaan muuten jotenkin ihmetyttään...

Ei tullut pelaamisesta mitään boxin ohjaimella kuten arvattavissa oli, pakko kai se on tikkuun sijoittaa. Loisto tavaraa kuitenkin, edelleen!

Wiips 360, otin muutaman huonon off-screen kuvan, peli näyttää joten kuten tuolta (grafiikka ei leukoja tiputa, mutta ihan tarpeeksi nätti):

http://i130.photobucket.com/albums/p263/Iztenshi/2c6be5de.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p263/Iztenshi/072f5058.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p263/Iztenshi/b86695fa.jpg

Ei kyllä oikein iskeny. Kävin ton vielä tänään Gamestopilta tilaamassa ja koitin demoa tietysti ostopäätöksen jälkeen :D

Eli nyt koitin tuota ihan padilla ja meinasin huomenna kokeilla tolla DOA-tikulla. Noi ton pelin fysiikat on jotenkin aivan älyttömän huonon näköset. Äijät lentelee ihan miten sattuu ja noi liikkeet näyttää muutenkin omituiselta. Animaatio on mun mielestä paljon DOA4:sta huonompaa koska eri animaatiot eivät kytkeydy niin hyvin toisiinsa. Erityisesti ton Sarahin keikkumista oli aivan kamala katella. Siedettävin oli Eileen ja El Blazea en vielä koittanu. DOAn kentät on myös tehty paremmin koska ne on melko monipuolisia ja pelihahmot vuorovaikuttaa niiden kanssa paljon paremmin (ainakin graafisesti).

Pelibalanssista ja pelattavuudesta en osaa oikein sanoa vielä mitään, mutta lyödnään toi DOA-tikku huomenna tulille ja tsekataan miltä tuntuu. Lisää kokemuksia sillon.

Mielestäni tämän Virtuan grafiikka on hienompaa kuin esim. DoA4:n. Hahmot ovat tosiaan hieman muovisen näköisiä, mutta tekstuurit ovat todella tarkan näköisiä - myös taustat näyttävät hienoilta - varsinkin tuo sumuinen areena. Grafiikka on hienoa. Hahmot vaikuttavat myös sopivan raskailta - u know what i mean.

Itse pelaaminen vaikutti ihan ok tasolta, vaikken näiden taistelupelien ystävä koskaan ole ollutkaan.

Oli joo aika hirveetä, mitä muistelin jo vf4 evon. Kyllä Tekken vielä porskuttaa mahdisti tappelupelien kinginä :)

Kadaj, True, true.

Ja iteltä löytyy ~kaikki VF:t mitä julkastu (13kpl) niin on hieman kokemusta aiheesta.

Kakkonen oli vika kingi, sitten Tekken vaan meni ohi. Kyllähän tota silti jotain DoAa mieluummin pelaa.

Eipä paljoa sytyttänyt. Ihan kaunista katsella, mutta kentät kuitenkin kalpenevat esim. DOA4:n rinnalla. Myös ohjaustuntuma on jotenkin hukassa.

Voisin ehkä kaksikymppiä maksaa.

Ostin tämän aikoinaan PS3:lle ja petyin pahasti. Ensimmäinen kosketust tähän VF sarjaan mulla. Tekkenin mättöliikkeisiin tottuneena ensimmäinen asia mitä ihmettelin oli ettei lyönneistä juurikaan tullut mitään osumavälähdystä. Soulcaliburit ja Tekkenit hakkaavat tämän mennen tullen. Kokeilkaa demoa, jos ette pidä älkää ostako. Mulla toi peli kerää pölyä hyllyssä :P.

Hengetön ja munaton. Pelissä ei ole mitään fiilistä, eikä tunnetta. Jopa Tekken onnistuu tässä paremmin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi