Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

EA Sportsin hoiviin siirtyneen Codemastersin seuraava Formula 1 -peli on virallisesti julkistettu muutaman kuvakaappauksen sekä varsinaista pelikuvaa pihistelevän teaserin kera.

Merkittävimmät uudistukset liittyvät tosielämän kilparadoilla tehtyihin myllerryksiin, kun autojen ulkonäön ohella niiden ajo-ominaisuudet ovat kokeneet radikaaleja muutoksia kuluvalle kaudelle. Nämä pyritään tuomaan peliin muun muassa fysiikkajärjestelmän ja renkaiden toiminnan mallinnuksen hiomisena.

Codemasters lupaa, että ajankohtaiset ratamuutokset huomioidaan niin ikään kattavasti virtuaalimuodossa. Mukana on esimerkiksi uunituore Miamin GP. Toista kautta käytössä oleva sprinttikisamalli esitellään viimein myös pelissä. PC:llä kisaileville suodaan mahdollisuus kurvailla VR-tuen voimin, ja ylipäätään tekoälyn puolella sopii odottaa aiempaa paremmin pelaajan toimiin sopeutuvaa kuljettajakatrasta

Typistettyä F1 22 -titteliä kantava tuotos saapuu kauppoihin 1. heinäkuuta. Alustoiksi on vahvistettu PlayStation 5, PlayStation 4, Xboxin Series -konsolit, Xbox One sekä PC.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Studiot: 
Julkaisijat: 
Lähde: