Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Visceral tuo oman näkemyksensä Battlefield-pelisarjaan

Battlefield: Hardlinen ensimmäinen suljettu beetatesti on päättynyt, ilmoittaa Visceral Gamesin johtaja Steve Papoutsis Battlefieldin virallisessa blogissa.

Battlefield: Hardlinen beeta on nyt suljettu ja haluamme kiittää kaikkia osallistuneita. Beetan ajoittaminen E3-messujen kanssa päällekkäin oli vaikeaa, mutta teimme sen kahdesta syystä. Ensiksi, haluamme palautteenne aikaisessa vaiheessa. Kuuntelemme sitä, toimimme sen mukaisesti ja se auttaa meitä tekemään Hardlinesta paremman pelin.” mies aloittaa kirjoituksen.

”Toiseksi, olemme pelaajia aivan kuten tekin. On hienoa kuulla peleistä ja nähdä niitä, mutta me haluamme pelata niitä. Vaikka pelin kehitys onkin aikaisessa vaiheessa ja paljon työtä on vielä edessä, on meille tärkeää, että pelaajat voivat nähdä ja kokea mitä Hardline tulee olemaan.” Papoutsis jatkaa.

"Tulevien kuukausien aikana aiomme julkistaa lisää tietoa moninpelistä sekä mitä Visceral on tuomassa yksinpelikampanjaan. Kuten moni tietää aiemmista Visceralin peleistä, meillä on oma ainutlaatuinen mukaansa tempaiseva tapa kertoa tarinaa ja Hardline ei tee tässä poikkeusta. Kampanja tullaan esittämään uudella tavalla, samanlaisella, jollaista näet kun katsot suosikki tv-sarjojasi. Se on jotain erilaista ja olemme innoissamme siitä." mies hehkuttaa.

"Moninpeli on Battlefieldin ydin. Beetatesti oli vain pieni näyte siitä mitä lopullinen peli tulee olemaan. Meillä on runsaasti uusia pelimuotoja, jotka todella sopivat rosvot ja poliisit -teemaan. Pelissä nähdään myös fanien suosikkipelimuotojen paluu. Karttojen valikoima on jotain mitä sarjan fanit eivät ole aiemmin kokeneet. Taisteluita rikollisuutta vastaan käydään maanalaisista laboratorioista aina Miamin kaduille." hän paljastaa kirjoituksessa.

Lopuksi Papoutsis pyytää palautetta ja muistuttaa uudesta beetatestista: "Jos et saanut mahdollisuutta koittaa suljettua beetaa, älä huoli. Uusi beetatesti on tulossa kaikille julkaisualustoille myöhemmin. Meillä on paljon huikeita juttuja tulossa, mutta meillä on myös paljon työtä edessä. Muistakaa lähettää palautetta, kuuntelemme sitä ja vastaamme siihen parhaamme mukaan."

Battlefield: Hardline julkaistaan 21. lokakuuta PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle ja PC:lle.

Pelistä voi käydä keskustelua KonsoliFINin foorumilla.

Galleria: 

Kommentit

Videopätkä betan vaiheista: http://youtu.be/ZdrYSEaXrRE

Hieno peli sieltä on tulossa, vaikka vielä hieman epäilys kalvaa mieltä. Toimii parhaiten tutussa porukassa ja voice chatin välityksellä.

Kyllä tässä pikkasen sellanen lisäosan jättämä jälkimaku on. Huvittaa myös miten Papuuttis puhuu kehityksen olevan alkuvaiheessa, kun peli kuitenkin tulee markkinoille jo neljän kuukauden kuluttua. Mikäli tässä vaiheessa ollaan vielä kehityksen "alkuvaiheessa" tarkoittaa se, että mitään uutta ei peli sisällä. Kaiken olisi voinut tuoda lisäosana BF4:ään.

Mutta kassellaan ja kuulostellaan. Taidan kuitenkin itse tyytyä odottelemaan sitä oikeasti uuden sukupolven Battlefieldiä ja jättää suosiolla välistä nämä, jotka tehdään myös PS3 ja X360:lle. Ehkä sitten tulee jotain uutta ja parempaa ja hienompaa.

Nyt täytyy kompata Lakua. Soisi kuitenkin näkevän jotakin muuta kuin pelkän modimuotoisen päivityksen täysihintaisena pelinä. Toisekseen aion kyllä äänestää kuluttajana jaloillani. Esim. BF4:n Squad Join on edelleen "betavaiheessa". No honey, no money EA!

Tähänkö on tultu Battlefieldin kanssa, en tiedä. Beeta jätti BF4-fiiliksen, joten osittain samoja tuntemuksia kuin aiemmilla kommentoijilla.

Pieni sisäinen Battlefield-fanipoikani haluaa kuitenkin uskoa, että jotain erilaista pelillä on antaa kuin läjäpäin uusia karttoja ja pelimuotoja. Nähtäväksi jää!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi