Viva Piñatan julkaisua juhlittiin näyttävästi

Microsoft on juhlistanut Xbox 360 -peli Viva Piñatan julkaisua erilaisin tapahtumin. Santa Monicassa tuhannet lapset ja vanhemmat kerääntyivät viikonloppuna maailman suurimpaan piñata-juhlaan. Paikalla oli muun muassa mahdollista osallistua ilmaisiin karuselliajeluihin ja kilpailla Xbox 360 -konsoleista. Vanhemmille tarjottiin myös tietoa peleistä ja ikäluokituksista. Tapahtumaa tähditti näyttelijä Mario Lopez yhdessä TV-sarjan päähahmojen kanssa.

México Cityssä Microsoft puolestaan rakensi tiettävästi maailman kookkaimman piñatan. Kaksi tonnia painava, lähes 15 metriä korkea ja 16 metriä pitkä Horstachio vaati 45 työntekijän panoksen. Lisäksi jättiläisen viimeistelyssä avusti yli 800 paikallista.

Raren kehittämässä Viva Piñatassa tarkoituksena on luoda oma puutarha ja houkutella sinne mahdollisimman monia erilaisia piñatoja. Pelin rinnalle 4Kids on tuottanut samannimisen TV-sarjan. Ohjelmaa esitetään tällä hetkellä vain Pohjois-Amerikassa, mutta tulevaisuudessa sen uskotaan leviävän myös Eurooppaan.

KonsoliFIN arvostelee pelin lähiaikoina.

Galleria: 

Kommentit

Kuulin vähän huhua, että Viva Piñata saisi Gears of Waria eepillisemmän hehkutuksen myötä suurempiarvoisen arvosanan.

Tornihuhuja...

Hiljattain peliin ilmestyi Live-kauppikselle lisäpaketti nro. 3 (90 MSP). Se sisältää asusteita - mm. tonttulakin - piñatoille. Aiemmin peliin on julkaistu lisäpaketti 2, jossa on muistaakseni ainakin legendaarisen Mr. Pantsin lakki. Kakkospakettikin on 90 MSP.

Live-kauppikselta ostettavilla varusteilla ei voi kohottaa piñatojensa arvoa, joten niiden ostamisesta ei ole hyötyä esim. tulostauluilla kilpailussa.

Peliin on saatavilla varusteita myös ihan perinteisin huijauskoodein, joista lisää BBS:ssä: http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?p=418330#post418330

Aina ku laittaa XO:n päälle ni:

Hakkiz - Viva Piñata

:D

Ei kannata aliarvioida Viva Piñatan koukuttavuutta :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi