Voita oikea Mercedes-Benz SLS AMG pelaamalla Gran Turismoa

Gran Turismo 5 -pelin hulppean Signature Edition -version ostaneilla pelaajilla on mahdollisuus voittaa omakseen oikea superauto Mercedes-Benz SLS AMG.

Kyseessä ei ole puhdas arvonta, vaan alustavien tietojen mukaan kilpailuun liittyy ainakin GT5:n B-Spec-tila, jossa pelaaja toimii tallipäällikkönä tekoälyn ohjatessa autoa varsinaisessa kisassa.

Kilpailu alkaa joulukuun aikana ja tarkka ajankohta ja kilpailun säännöt ilmoitetaan myöhemmin.

Signature Editionin omistajien kannattaa siis varmistaa, että osallistumiskortti on tallessa ja ryhtyä harjoittelemaan B-Spec-kisoja.

Galleria: 

Kommentit

Damn, mun kuski on vasta 7 lvl, mikäli sikäli sillä on kisassa mitään tekemistä :D

Hmm, vielä elokuussa kertoivat, että tähän Signature Editionin SLS AMG -haasteeseen sisältyy myös oikeaa ajamista hiukan GT Academyn tapaan. B-Specistä on ehkä turhan iso harppaus kilpurin rattiin.
Kaipa sitten kertovat vielä tarkemmin.

Ja kannattaa muistaa että verottajakin muistaa, jos palkintoauto osuu kohdalle.

Harmi, että vain SE:n omistajat osallistuvat :/

Ties vaikka hakevat tallipäällikköä kevään GT Academy-kisoihin ;) Pääsee käskyttämään oikeita kuskeja.

Vähän epäilinki ettei ne noin vain sitä autoa mulle anna.

Tulee kyl aika kalliiks, jos joku Suomesta voittaa kyseisen auton.

@Nordqvist

Ite just samaa meinasin sanoa. Jos tohon tulee autovero päälle, niin se on sellaset 133000 perus varusteilla jos oikeen ymmärsin. Et ei kai se kovin kannatavaa ole voittaa mitään autoa Suomeen. Jos joku on eri mieltä, niin kannattaa kysästä tältä mäkihyppääjä Ahoselta.

Muutenhan toi kyllä on mahti palkinto. Jos ton joku voittaa niin tulee kyl hyvä ptosentuaalinen voitto jos vertaa mitä tohon SE versioon on sijoittanut

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi