Bandai Namco paljasti Klonoan paluun koittavan kesällä Switchin lisäksi myös muilla moderneilla laitteilla.

Klonoa Phantasy Reverie Series on ensimmäisen ja toisen Klonoa-pelin yhdistävä kokoelma, joka julkistettiin aiemmin tänä vuonna. Japanilaisyhtiö kertoi tänään Twitterissä tuovansa pelin Switchin ohella myös PC:lle sekä Sonyn ja Microsoftin laitteistolle digiversiona. Fyysinen versio julkaistaan näillä näkymin samaan aikaan, joskin PC- ja Xbox-käyttäjät jäävät tämän osalta nuolemaan näppejään. Bandai Namco paljasti samalla pelin sisältävän graafisten parannusten ohella vaikeustason valinnan sekä rikottavat Ngapoko-munat, joista sankarimme on määrä löytää tiedotteen mukaan arvokkaita esineitä.

Klonoa-pelisarjalla on pitkät perinteet, sillä sarjan ensimmäinen osa nähtiin alkuperäisellä PlayStationilla Euroopassa vuonna 1998. Virallisen jatko-osan lisäksi Klonoa löysi tiensä myös Game Boy Advancelle kolmen pelin voimin. Wiille vuonna 2008 julkaistun ykkösosan remasteroinnin jälkeen hahmo on vietellyt lähinnä hiljaiseloa ennen tätä vuotta.

Klonoa Phantasy Reverie Series julkaistaan PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Seriesille ja Xbox Onelle, Switchille sekä PC:lle samanaikaisesti tulevana kesänä 8. päivä heinäkuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi