Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Wii U saapuu tuoden aluekoodit mukanaan

Nintendo on vahvistanut, että yhtiön marraskuussa julkaistava Wii U -konsoli on aluelukittu. Näin ollen eri alueilta ostetut pelit toimivat vain ja ainoastaan kyseiseltä alueelta ostettujen konsolien kanssa.

Europelaajan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että eurooppalaiset Wii U:t pyörittävät vain vanhalta mantereelta ostettuja pelejä, eikä kaukaisemmilta lomareissuilta tuotuja nimikkeitä pysty pelaamaan omilla konsoleilla. Aluelukituksesta kerrottiin ensimmäisenä japanilaisessa Famitsu-lehdessä, mutta pelijätti on vahvistanut tiedon sittemmin myös muille medioille.

Uutinen ei sinänsä ole yllätys, sillä aluekoodit ovat olleet käytössä jokaisella Nintendon aiemmalla kotikonsolilla.

Galleria: 

Kommentit

nyt ei ole kovin 2012 meno

Jahas, taitaa tehdä 3DS:t... käytännössä kuollut PAL-alueella -> ei tietoa Code of Princessasta, Paper Mariosta jne.

Kyllä sieltä sekä Code of Princess (http://www.wiitalia.it/2012/07/06/code-of-princess-arriva-in-europa/lang...) että Paper Mario: Sticker Star (http://www.thenintendochannel.com/game.php?gameId=438&system=3DS) lienevät yhä tulossa mutta tarkempi julkaisuaika ei vain ole vielä tiedossa. Kaikki aikanaan.

Sepä se "kaikki aikanaan" ja jossittelut, eli joskus vuo-den/sien päässä tai ei ollenkaan. En kauheesti luottaisi noihin mutulausuntoihin. Se on nähty vuosien saatossa lukuisia kertoja.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi