Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendo Direct -presentaatiossa paljastettiin Wii U:n käyttöjärjestelmän haukkaavan kovalevyltä tilaa 4,2 gigan edestä. Käyttäjäprofiilin luonnin jälkeen Basic-mallin 8GB:n sisäisestä muistista ei jää hyödynnettäväksi kuin kolme gigatavua.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi julkaisupeli Nintendo Landia ei saa ängettyä karvalakkimallin kovalevylle. Sen sijaan 2D-tasoloikka New Super Mario Bros. U sujahtaa kahden gigatavun kokonsa ansiosta mukavasti myös halvemman mallin sisäiseen muistiin.

Wii U:n molempien mallien tallennuskapasiteettiä on kuitenkin mahdollista lisätä jälkeenpäin ulkoisella virtalähteellä varustettuja, enintään kahden teratavun ulkoisella kovalevyllä. Nintendon suosituksesta huolimatta myös USB-muistia on mahdollista käyttää.

Premium-mallin omistajille mahtuu tiedostoja ja tallennuksia 25GB:n edestä.

Galleria: 

Kommentit

Kenenkään ei kannata ostaa Basic-mallia. Toivottavasti Nintendo julkaisee jossakin vaiheessa valkoisen Premium-mallin.

Ite varasin Basic-mallin! Tuon 8 ja 32 GB valinen ero niin mitaton, ettei ole jarkea maksaa 24GB:sta ja turhasta NintendoLandista, joudut kuitenkin paivittamaan jossain kohtaan USB-kovon mukaan myos Premium malliin. Ja valkoinen vari on myos plussaa. :)

Onko nämä kovojen koot jotain vitsejä? Sama kuin uusin ps3 versio 12GB kovolla... Noilla koneilla ei tee mitään ennen kuin pelit ovat pilvessä? Ajattelin aluksi että "halavemmalla" hyvä BD soitin, ja random singstarin pelaamiseen. Mutta missä halavempi hinta ja jos peli käyttää DLC saati pätsejä niin nämä koneet ovat käyttökelvottomia?
Nähtävästi joutuu odottelemaan WIIU:sta versioo jossa on vähintään 100gb kovo.

cybereddie, jos vaikka haluaa asentaa Pleikkariin jonkun teran levyn tai käyttää WiiU:lla ulkosta kovalevyä, niin mitä sitä suotta sitä kalleinta konetta ostaa.

Niin se vain että minusta tämä on vähän ristiriitasta kun eikö nämä kevyet versiot yleensä ole niitä casual pelaajille tarkoitetuja. Harva sen ostaja edes tietää mikä on ulkoinen kovo saati mittayksikkö "tera".

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi