Wiin CoD:WaW:n nettipeli päivittyi

Virallisesti julkaistua tietoa ei ole asiasta tullut, mutta tarkkasilmäisimmät pelaajat ovat todennäköisesti jo huomanneet, että pelimuotoja on tullut Call Of Duty: World at Warin nettipeliin lisää. Nyt Wii version wifi -peleissä on yhteensä 7 eri pelimuotoa, uusimmat tulokkaat ovat Hardcore Free For All ja Team Survival. Ensimmäisenä mainittu on kaikki vastaan kaikkia hardcore-asetuksilla ja Team Survivalissa jokaisella pelaajalla on vain yksi elämä ja yksi hahmon ominaisuuksiin vaikuttava perkki.

Mukava pieni päivitys on jo nyt pelaajien käytössä eikä se vaadi minkäänlaista asentamista. Lienee ensimmäinen kerta, kun pelijulkaisija päivittää Wii pelin ominaisuuksia julkaisun jälkeen.

Galleria: 

Kommentit

Mukava yllätys oli ja luo kyllä uskoa että tulevaisuudessakin wii-pelaajiin panostetaan.

Tuo on kyllä hatun noston arvoinen teko, toivottavasti muutkin julkaisijat tekevät tuota jatkossa.

Käyttäjän ei siis ilmeisesti tarvinnut ladata tässä minkäänlaista tiedostoa, joten tämä vastannee näitä Bungien tekemiä playlist-päivityksiä, joita nähdään joka kuukausi. Näihin tarvittavat tiedot haetaan kehittäjien servereiltä aina, kun verkkopeliin osallistutaan, joten käyttäjien ei tarvitse pienten muutosten takia ladata erillisiä päivityksiä.

No nyt voin hyvällä mielellä hommata tämän :)

Elämän pieniä iloja.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi