Wiin Enclave kesällä kauppoihin

Xboxin kehuttu seikkailu- ja roolipeli Enclave julkaistaan uudistettuna Wiille TopWare Interactiven toimesta. Enclave: Shadows of Twilight julkaistaan Euroopassa kesäkuun puolen välin tienoilla.

Version uudistettuihin ominaisuuksiin kuuluu luonnollisesti liikkeentunnistusta tukeva ohjaus. Tallennusjärjestelmä on muutettu käyttäjäystävällisemmäksi, sillä pelaaja voi tallentaa tilanteen silloin kuin haluaa.

Enclave: Shadows of Twilightin teaser-sivusto on avattu osoitteessa www.enclave-game.com.

Galleria: 

Kommentit

Tämä peli on kyllä aika outo käännös. Eipä tuo Enclave nyt tuolla Boxilla kovin ihmeeliseksi ole kehuttu, joten en paljon tältä odota.

Ei Enclave minusta roolipelin mittoja täyttänyt - puhuisin mieluummin ihan toimintaseikkailusta.

Voisivat kyllä muuttaa kaikkiin peleihin tallennunsjärjestelmän, jossa pelaaja voi tallentaa koska vain haluaa.En vain näe jossain tietyissä tallennuspisteissä yhtään mitään järkeä. FF13 kröhm... kröhm...

Sid Meier's Pirates kääntyy Wiille myös. Ota nyt noiden julkaisijoiden aivoituksista selvä, mutta ei täällä vastaankaan pistetä.

Mahe, pitääkö paikkaansa?

Kovanluokan peli kyseessä jos ei ole uutisankka..

Pirates Wiille?! Huh huh,se olis kyllä loistava veto. Alkuperäistä kuusnelosen versiotakin tulee vielä välillä emulaattorilla pelattua.

Tulisipa se vanhakin versio virtual consoleen.. :o

Pirates? Kyllä maailman parhaan pelin voi julkaista kaikille mahdollisille alustoille kuinka monta kertaa tahansa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi