Wiin päivitys rikkoo konsoleita

Jos Xbox 360 kärsi huonosti valmistellusta päivityksestä, ei Nintendokaan ole ilman ongelmia vasta Pohjois-Amerikassa julkaistun Wiin kanssa. WiiConnect24-palvelusta ladattava päivitys nimittäin saattaa aiheuttaa virheitä, joiden takia konsoli ei suostu enää toimimaan. Yleisimmät virhekoodit ovat 32002 ja 110213.

Nintendo lupaa tietenkin vaihtaa rikkinäiset laitteet, kunhan vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Ne onnelliset, joilla ei ole konsolillaan mitään kriittistä dataa, saavat muutaman päivän kuluessa korvaavan vehkeen. Muun muassa Virtual Console -palvelusta tehdyt ostokset ovat kuitenkin laitekohtaisia, joten Wii on käytettävä korjuuksilla, mikäli pelejänsä ei halua menettää. Prosessi saattaa kestää pahimmillaan reilut 20 päivää.

Toivottavasti ongelmasta päästään eroon mahdollisimman pian, viimeistään 8.12 tapahtuvaan Euroopan julkaisuun mennessä.

Galleria: 

Kommentit

Tekevälle sattuu.

Tästä se rumba alkaa :/

Ei näin... Se riittää että kolmesta konsolista yksi on pommi, mutta jos Nintendokin lähtee sille linjalle, alamme kohta muistella kaiholla niitä aikoja kun konsolit toimivat hyvin eikä niihin tarvinnut ladata päivityksiä...

Kokematon firma tällaisissa asioissa. Tämä voi olla vasta alkusoittoa.

Odotan innolla PS3 ensimmäisiä "system error" ja "93oed.wtf was not found" virheitä.

Sitä saatkin odotella pitkään..

"Odotan innolla PS3 ensimmäisiä "system error" ja "93oed.wtf was not found" virheitä."

:helevetinisotrolleyesit:

"Sitä saatkin odotella pitkään.."

Hehe, joo tosi pitkään joutukin odottaan

http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=ps2&id=3056

Kyllä ne sonynkin laitteet ovat viallisia ja hajoilevat siinä missä kaikkien maailman muidenkin laitevalmistajien. Ja en henk. koht. tuu yllättyyn yhtään kun vastaavanlaisia päivitysongelmia esiintyy Sonyllä.

Taitaa tulla sonyn koneelle muutama päivitys enemmän ku näille muille, niin hupaisalta tuo homma siellä suunnalla näyttää ;)

Harmillista. Wii ja PS3 tilauksessa ja nyt kummassakin näyttää olevan jonkinmoisia ongelmia. Toivotaan, että saavat Nintendo ja Sony laitteensa kuntoon ennen Euroopan julkaisua.

Tarkoitin Ps3, enkä Psp:tä.

Ei sun edelleenkään tarvitse jäädä odottelemaan, T-'mies':
http://www.joystiq.com/2006/11/18/ps3-is-following-in-360s-footsteps/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi