WiiWare tänään: Mega Man 9, Strong Bad Ep. 2 ja Helix

Capcomin uusi Mega Man 9 julkaistiin tänään WiiWaressa. Mega Man 9 on lajityypiltään perinteitä noudattava 2D-tasoloikka, jonka grafiikat, musiikit ja pelimekaniikka on kehitetty aidosti 8-bittiseen tyyliin.

WiiWareen tuli myös kaksi muuta uutuutta. Toinen on kakkosepisodi Strong Bad's Cool Game for Attractive People -sarjaan, ja kantaa lisänimeä Strong Badia the Free. Kolmas julkaisu on vaihtelevia arvosteluja kerännyt rytmipeli Helix.

Kaikki pelit irtoavat 1000 Wii-pisteellä.

Galleria: 

Kommentit

uiui.. Rahan menoa tiedossa. Siinä saa sitten samalla viikonlopuks tekemistä. Megaman 9 ja Strong Badia the Free on kyl hommattava. Tuosta Helixistä en sitten osaa sanoa.

Jes... jostain nyt parikymppiä ja risat olisi saatava että sais uuden points cardin, luottokorttia kun en omista. Megaman 9 tännehetinyt! Onko kellään muuten tietoa paljonko tuo maksaa?

Jossain ainakin oli juttua, että 1000 wii pointsia ois.

Huh huh. Täytyy vissiin käynnistää Wii. vuoden kovin julkaisu Mega Man 9!

Nicko

Visa Electron käy maksuvälineenä Wii-pointseja ladatessa. Silloin 1000 pistettä on 10 euroa :) KAnnattaa ehdottomasti ostaa Shop channelin kautta nuo pisteet.

Latasin samantien Megaman 9:n, tosin ps3:lle ja pakko sanoa että on niin pahuksen vaikea peli kyseessä että...olen kuitenkin kaikki NES:in megamanit aitona pelannut läpi mutta tämä Megamies 9 on jotain aivan muuta...

Ymmärrän kyllä nostalgiaa, mutta en silti voi tajuta Megaman 9:n suosiota:0 Kokeilin ladata trial versionin PS Storesta ja se oli mielestäni täyttä paskaa, Ghost'n Goblins oli aikoinaan paaaaljon parempi, jos vähän lähdetään vertaamaan. No, makunsa kullakin, mut ei voi ku ihmetellä.

Täytyykin tuo megamies ladata tänään. Kun tehdään rehellistä 2D action-tasoloikkaa niin onhan se pakko hankkia!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi