Moni varmasti muistaa Windows XP:n oletustaustakuvan vihreine maastoineen ja sinisine taivaineen. Kyseessä on oikea sijainti, jossa pystyy vierailemaan vaikkapa tuoreen Microsoft Flight Simulator -pelin maailmassa.

Reddit-käyttäjä rockin_gamer on jakanut kyseisellä sivustolla kuvan siitä, miltä taustakuvan maasto näyttää tuoreessa pelissä. Alkuperäisen Bliss-nimisen kuvan voi nähdä uutisen ylälaidasta, kun taas Microsoft Flight Simulatorista napattu kuva näyttää seuraavanlaiselta:

Mikäli maastossa näkyvät viivat ihmetyttävät, niin kerrottakoon, että alueella sijaitsee tätä nykyä viinitila, jonka viljelyksiä kuva on täynnä.

Reddit-keskusteluun jaettiin kuvan lisäksi itse koordinaatit kyseiseen Kaliforniassa sijaitsevaan kohteeseen. Ne näyttävät seuraavanlaisilta: 38°15′00.5″N 122°24′38.9″W.

PC:lle julkaistussa Microsoft Flight Simulatorissa on mahdollista matkustaa ympäri maapallon. Virallisen promotekstin mukaan ihastelemaan pääsee ”yli 37 000 lentokentän, kahden miljoonan kaupungin, puolentoista miljardin rakennuksen, oikeiden vuorten, puiden, jokien, eläinten ja liikenteen huikeita yksityiskohtia sekä paljon muuta”.

Keskustelualueemme Microsoft Flight Simulator -ketju on tämän linkin (klik) takana.

Bliss Windows XP wallpaper in MFS2020 my best attempt anyways. from r/flightsim

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Lähde: