Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Blizzard paljasti World of Warcraft Cataclysm Classic -julkaisupäivän.

World of Warcraftin Cataclysm Classic -laajennukseen valmisteleva pelipäivitys julkaistaan huhtikuun 30. päivänä. Itse Cataclysm Classic ilmestyy kuukautta myöhemmin toukokuun 21. päivänä kello 1.00 yöllä Suomen aikaa (maailmanlaajuiseksi julkaisupäiväksi on merkitty 20.5.).

"Cataclysm Classic -laajennusta edeltävä päivitys tuo mukanaan Azerothin murskautumisen ja muuttuneen maiseman Kalimdorissa ja Eastern Kingdomsissa, erilaisia järjestelmämuutoksia sekä uusia luokka- ja rotuyhdistelmiä ja uudet Worgen- ja Goblin-rodut", Blizzardilta kerrotaan.

Pelaajat pääsevät myös aloittamaan uuden arkeologia-ammatin opettelun, käyttämään takomista varusteiden päivittämiseen ja paljon muuta.

Cataclysm Classicin ensi kuun julkaisun myötä "pelaajat aloittavat matkansa tasolta 80 tasolle 85 uusien alueiden, uusien luolastojen ja raidien kautta, osallistuvat PvP-taisteluun Tol Baradissa ja syventyvät Darkmoon Fairen mysteereihin Darkmoon Islandilla".

World of Warcraft Classicin, Burning Crusade Classicin ja Wrath of the Lich King Classicin tapaan pelin kolmannen laajennuksen uusintaversio on kaikkien niiden pelaajien saatavilla, joilla on aktiivinen WoW-tilaus.

Kirjaudu kommentoidaksesi