Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoftin Game Pass -palvelu täydentyy kuudellatoista uudella pelillä sekä saa rinnalleen älypuhelinsovelluksen.

Uusista nimikkeistä Thief of Thieves on ladattavissa tänään, PlayerUnknown's Battlegrounds on saatavilla maanantaina ja Agents of Mayhem, MXGP3, Thomas Was Alone tipahtavat Xbox Game Passiin 22. marraskuuta.

Joulukuussa tilauspalvelun asiakkaat pääsevät nauttimaan Ori and the Blind Forestista sekä myöhemmin sen jatko-osasta Ori and the Will of the Wisps, Kingdom Two Crownsista ja Hellblade: Senua's Sacrificesta. Tulevan lomakauden aikana Microsoftin indietuotanto pääsee loistoon, kun Aftercharge, Supermarket Shriek, Mutant Year Zero, Pathologic 2, The Good Life, Void Bastards ja Secret Neighbor julkaisuhetkenä ovat myös saatavilla Xboxin tilauspohjaisesta palvelusta.

Tänään julkaistu kumppanisovellus Xbox Game Pass on saatavilla Android ja iOS-laitteille. Sovelluksen ansiosta voi uudet lisäykset laittaa latautumaan konsolille vaikka työpaikan lounastauolla.

Lisähoukuttimena Meksikossa pidetyssä X018 tapahtumassa julkistettiin, että uudet asiakkaat saavat ostettua palvelun ensimmäisen kuukauden eurolla. Tarjous päättyy tammikuun kolmas päivä ensi vuoden puolella.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: