Xbox Insider -testausohjelmaan kuuluvat pelaajat saavat tulevien viikkojen aikana kokeiltavakseen kasan yleisön toiveista koottuja päivityksiä Xbox Onelle, kertoi Microsoft tänään Major Nelson -sivustollaan.

Näkyvimpänä uudistuksena on mahdollisuus omien pelaajakuvien sekä kerhologojen ja -taustojen tuomiseen konsolille. Ominaisuuden kerrotaan viipyvän testauksessa normaalia pidempään, jotta Microsoft saa varmistettua kaiken toimivan tarkoitustensa mukaisesti.

Muutosten mukana saapuu myös kourallinen peliseuran hakemista helpottavia parannuksia. Esimerkiksi räiskintäpeliin joukkuekavereita etsivä pelaaja voi jatkossa vaivatta tarkistaa ilmoitukseensa vastanneiden pelitilastot ja vetää niistä tarvittavat johtopäätökset. Lisäksi aiemmin tehdyn hakuilmoituksen voi kopioida ja jättää sellaisenaan uudestaan. Yhteistyötä vaativien saavutusten avaaminen muuttuu niin ikään entistä helpommaksi, sillä tulevaisuudessa ryhmiä voi etsiä suoraan listoilta yksittäisten saavutusten kautta.

Sekalaisten lisäysten joukkoon kuuluvat vielä muun muassa nopeampi reitti pelilähetysten seuraamiseen, kokoelman lajittelu Xbox One- ja 360-nimikkeisiin sekä aktiviteettisyötteen ilmoitusten rajaaminen kerhojen tai kavereiden perusteella.

Kirjaudu kommentoidaksesi