Xbox One ei nauhoita automaattisesti saavutuksia

Xbox One ei nauhoita automaattisesti kaikkia pelien avattuja saavutuksia, kuten verkossa on spekuloitu. Microsoftin laitekehityksen johtaja Albert Panello tarkensi videokaappausominaisuuden luonnetta verkkopalvelu NeoGAF:iin kirjoittamassaan kommentissa.

"Kaikkia saavutuksia ei nauhoiteta automaattisesti. Ominaisuus on pelinkehittäjillä käytössä ja he voivat tehdä päätöksen joko tallentaa saavutukset tai jotkut muut tärkeät tapahtumat pelistä. Periaatteessa sallimme siis kehittäjille pääsyn videotallennusasetuksiin ja loppu on heistä kiinni."

Joka tapauksessa Xbox One tallentaa automaattisesti viimeiset viisi pelattua minuuttia. Upload Studio -ohjelman avulla käyttäjät voivat muokata pelikuvaa tai lisätä siihen tehosteita, kuten ääntä tai tekstiä.

Microsoft on vahvistanut että Upload Studion kautta voi jakaa videoita aluksi vain Xbox Liveen. Tuki muihin mediapalveluihin lisätään myöhemmin. Xbox One ilmestyy Suomessa vuoden 2014 alkupuolella.

Galleria: 

Kommentit

En muista kuulleeni tästä xbox onen revealissa? Ps4n julkistuksessa kylläkin... Joko ne ehti sen idean napata sonyn puolelta? :D

Hohhoijaa :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi