Xbox-tarjous Suomeen

Microsoft on vahvistanut tuovansa joulumarkkinoille Xbox 360 -konsolin, jonka mukaan pakataan kaksi peliä. Tarjouspaketin suositushinta on 369 euroa, ja se tulee myyntiin perjantaina 2. marraskuuta.

Konsolin mukana toimitettavat pelit ovat autosimulaattori Forza Motorsport 2 ja puutarhanrakenteluun keskittyvä Viva Piñata.

Galleria: 

Kommentit

ihan jees. halvempi hinta vois parantaa myyntiiä paaaljon.

Onkos kysessä prerium paketti, eli olisi kovonkin mukana? Vaikuttaisi hyvältä joululahjalta silloin. =)

Aika erikoinen veto pakata Viva Pinata mukaan. Bundlena se voi jopa löytää yleisönsä, kaupan hyllyltä sitä ei kovin moni nappaa mukaansa.

Tiedotteessa ei mainittu erikseen konsolin varustelua, mutta tuolla hinnalla ja nimellä olettaisin kyseessä olevan "Premiumin" tai "Pron". Virallisestihan se on vain Xbox 360. Muilla malleilla on sitten lisänimi selventämässä. :)

Pelivalinnat tuntuvat ihan fiksuilta kohdeyleisöä ajatellen. Periaatteessa nyt paketti käy koko perheelle.

Samalla Forza 2:n ja Viva Piñatan odotettua heikompaa myyntiä saadaan kasvatettua. Forzaa on juuri ja juuri myyty miljoona, Viva Piñataa reilut 400 000 kopiota.

No ei järin kiinnostava tarjous... Ruvennut vähän kiinnostamaan kokeilu mielessä toisten koneiden hankkiminen, muttei tällä menolla 360 ole se minkä ostan ekana näistä kahdesta.

^^Suuri yllätys...

Jees. Koko perheen paketti. Ja demonoid ei nyt 360:stä ottais vaikka ilmaiseksi saisi sen perusteella mitä tänne on aiemmin kirjoitellut.

Pistäis eliten ja pari kunnon peliä kasaan kuten halo ja gears of war. Tollasilla mitään konsoleita myydä.

Aika halpa hinta mutta pelit ei kiinnosta sitten ollenkaan

Kyseessä on varmaankin sama paketti mikä tulee myös Japanin markkinoille:

http://kotaku.com/gaming/xbox-360/japan-gets-two-price-cuts-new-value-bu...

Eli paketissa on HDMI-premium.

"Pistäis eliten ja pari kunnon peliä kasaan kuten halo ja gears of war. Tollasilla mitään konsoleita myydä."
Jälleen kerran ihmiset tykkää eri asioista ja ei maha mitää jos herra ei pidä muustaku action räiskinnästä.

Tuossa haetaan varmasti sellaiste 'koko perheen pakettia', jolloin siihen täytyy laittaa ikärajoiltaan kaikille sallittuja pelejä. Tuon myyntihinta tullee olemaan 299,- monissa liikkeissä, ei ihan paha. Mutta ei taida olla kylliksi käännyttämään perheitä Wiin ostosta.

Toivottavasti tulee myös Gamestoppiin myyntiin,sitten voisin viedä sinne 5 PS2 peliä ja saada 100E alennusta.Hintaa jäisi vain 269e joka ei ole nyt niin hirveästi kun ajattelee että saa XO premiumin ja kaksi pwliä.

Scatterbrain XO

Ei täysin pidä paikkansa, eniten minua kiehtoo xboxin pelit sekä ohjain... Istuu hyvin käteen, muttei liipasin näppäitten tai nuolinäppäinten muotoilu ole hyvä.

Nyt jo katellu joitain tarjouksii, jos Xbox 360 konsolia ja yhtä peliä (tais olla mm. NHL 07) myydään kaupoista pois hintaan 300 ja rapiat. Toi 370 ja kaks peliä ei siis ainakaan omasta mielestä tarjoa mittään uutta.

Tietenkin voi olla ihmisiä, jotka pitävät tarjousta mahtavana, mut ite en niihin lukeudu.

"Toivottavasti tulee myös Gamestoppiin myyntiin,sitten voisin viedä sinne 5 PS2 peliä ja saada 100E alennusta.Hintaa jäisi vain 269e joka ei ole nyt niin hirveästi kun ajattelee että saa XO premiumin ja kaksi pwliä."

Varmasti tulee.

Itse olen ihan samaa ajatellut. Harmi vaan että Viva Piñata on paska, mutta Forza 2sta pelaisin ihan mielelläni... Gran Turismo 5sta odotellessa. Mass Effectin, Eternal Sonatan, Time Splitters 4sen (näyttää vahvasti XOn yksinoikeudelta) ja Infinite Undiscoveryn takia koneen ostaisi 269 eurolla jo ihan mielellään, tosin se pitäisi äänieristää jonnekin. Odotan vielä hetken tietoa siitä tuleeko sitä HD-DVD-mallia, jos tulee ja saisi vielä koko falconina ja edullisella hinnalla niin ei tarvitsisi edes miettiä kannattaako laitetta ostaa.

Viva Pinatahan on mukava peli (paremmalla käyttöliittymäsuunnittelulla se olisi todella mukava), eikä Forzakaan huono ole. Tuohon olis kyllä sopinut vielä Gears of War hyvin kolmanneksi.

Gears of War nostaisi konsolin ikäluokituksen 18:aan, joten se ei ole perhepakettiin hyvä. Xbox 360:n olisi nyt nimenomaan tavoitettava se yleisö, joka loppupeleissä määrää, jääkö laite 20 miljoonan laitteen tasolle vai laajeneeko kanta sitä suuremmaksi.

Mitä hintoihin tulee, on erotettava suositushinta ja todellinen jälleenmyyntihinta. Microsoftin ilmoittamat suositushinnat ovat olleet järjestäen selvästi tukkuhintoja korkeammat. Sen vuoksi kauppiailla on varaa myydä laitteita hieman kevyemmällä hinnalla.

Sama koskee myös pelejä. Esimerkiksi Mass Effectin suositushinta on 74,99 ja keräilyversion 79,99 euroa.

"Tosin se pitäisi äänieristää jonnekin."
Eikö tuo uusi BenQ:n valmistama asema ole aikaisempia hiljaisempi?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi