Xboxin Braid saattaa tulla myös PS3:lle

Kanadalainen Game Focus kirjoittaa Xbox Live Arcadessa viime viikolla julkaistun Braid-tasohyppelypuzzlen saapuvan mahdollisesti myös PlayStation 3:n Storeen.

Pelin kehittäneen Jonathan Blow'n mukaan PS3-versio olisi mahdollinen joskus tulevaisuudessa päättyvän määräaikaisen yksinoikeuden jälkeen. Wii Ware -versiota Blow pitää kuitenkin täysin mahdottomana, sillä peli on aivan liian iso mahtuakseen Wiin sisäiseen muistiin.

Paavin eeppisen fiilistelyn X360:n Braidista voit lukea klikkaamalla tästä.

Galleria: 

Kommentit

On kyllä sen verran loisto peli, että Blowlle toivon lisätienistejä. Saisi lisää laatua pihalle.

Tämä peli pitää ehdottomasti saada mahdollisimman monen pelaajan ulottuville, joten sinne vain storeen ladattavaksi =)

Oki, voisi kokeilla kun noin moni tykkää.

Hinta sinne normaalien storepelien tasolle, niin johan voisi harkitakin.

Joo itsekin eilen ostin ja on melkein jo pelattu läpikin. Erittäin hieno ja hauskalla tavalla häiriintynyt tunnelma saatu luotua peliin. Etenkin hämärästi kerrottu taustatarina kiehtoo minua. Myös aikaisemmin mainittu samankaltaisuus Marioon on osattu toteuttaa oikealla tavalla, se on tribuutti, ei kopio. Se yhdistettynä mielenkiintoiseen tarinaan/toteutukseen toimii ainakin minulle. Musiikit ovat myös jotain aivan mahtavaa.

So true.

Todella mielelläni tämän ostaisin jos tulisi psn-storeen. Menee hermot kun ei voi luottokortilla maksaa livessä enkä viitti rupeemaan mitään pisteitä ostamaan sen takia. Trialia kokeilin ja vaikutti mukavalta peliltä

Kyllähän siellä juurikin luottokortilla voi sielä livessä maksaa...?

15 ladattavasta pikkupelistä on kyllä liikaa. Echocrome ja Elefunk ovat jo kipurajoilla. Ja tuo Penny Arcade pätee vain niihin jotka muutenkin hassaavat moisin turhuuksiin.

Mutta lähes täysi hinta pelin demosta on jees...

"Mutta lähes täysi hinta pelin demosta on jees..."

Tarkoittanet GT5Prologueta? Hmm, missähän kohtaa sun olettamuksesi alko menemään mäkeen, pikkupelien, vai kipukynnysten kohdalla??

Ei missään.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi