Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

XCOM ensi vuoden maaliskuussa myös PS3:lle

2K Games tuo XCOM:n ensi Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle ensi vuonna. 2K Marinin kehittämä peli ilmestyy Pohjois-Amerikassa 6. maaliskuuta ja kansainvälisesti kolme päivää myöhemmin.

Klassikkosarjaa jatkava XCOM sijoittuu muukalaisten hyökkäyksen kohteeksi joutuneeseen 1900-luvun puolivälin Amerikkaan. Pelin luvataan yhdistelevän miellyttävn ampumisen mainioihin erikoiskykyihin taktisen toiminnan merkeissä. Paremman kuvan pelin tunnelmasta saanee uunituoreesta E3-trailerista.

XCOM
julkistettiin vuosi sitten vain Xbox 360:lle ja PC:lle, mutta nyt pelin siis vahvistettiin ilmestyvän myös PS3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Liekkö tässä täysin tuhoutuvat ympäristöt joka teki alkuperäisestä xcomista klassikon.
vähäsen näytti tuossa trailerissa paikat tuhoutuvan..

Itse en ole yhtään tietoinen tästä pelistä/pelisarjasta, mutta kuulostaa yllättävän paljon Resistancelta :D "XCOM sijoittuu muukalaisten hyökkäyksen kohteeksi joutuneeseen 1900-luvun puolivälin Amerikkaan" ....tiedän, pilkun nusaamista:)

Olin intoa täynnä kunnes katsoin traileria siihen asti, että ensimmäinen muukalainen tai muukalaisteknologia tuli vastaan. Pthyi! Todellinen tunnelma on pilattu tarpeettomalla mielikuvituksella. Tommoset kummitusmuukalaiset on aivan yrjöttävintä kuraa mitä peleissä tai elokuvissa voi olla. Mieluiten ei mitään hehkuvia juttuja (hehkuvat silmät!?...wtf?) ja kummallisia sähköhässäköitä (aseet trailerissä). Mitä vähemmän tommosta käsittämätöntä schiftiä ja enemmän "inhimillisyyttä" muukalaisissa ja niiden teknologiassa on, sitä maistuvampaa ja "uskottavampaa" se on.

Se stereotyyppinen muukalaishässäkkä, vuoropohjainen taktisuus ja jujzen mainitsema täysin tuhoutuva ympäristö on juuri ne eväät millä XCOMeihin tuli se tunnelma mikä on voittamaton. Tässä ei äkkiseltään näkynyt yhtään em. elementeistä. Miksi nimetä peli edes XCOMiksi??? Ai niin...koska se tekeee enemmän rahaa.

Miksei tuo uutisen eka lause oikein aukene mulle?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi