Kehittäjä Stardock Games on julkistanut tuovansa jatkoa viimeksi vuonna 1996 nähdylle Star Control -strategiasarjalle.

Alkuperäisen pelisarjan esiosana toimiva Star Control: Origins heittää pelaajan maailman ensimmäisen tähteinvälisen avaruusaluksen kapteeniksi vuoteen 2086. Pelaajan kontolla on tutkia valtavaa satunnaisesti generoituvaa galaksia ja ylläpitää suhteita muihin rotuihin.

Star Control: Origins julkaistaan alustavien suunnitelmien mukaan PC:lle ensi vuonna. Ennakkotilaajat pääsevät osallistumaan pelin beetatestiin jo ennen varsinaista julkaisupäivää. Konsoliversioiden julkaisuajankohta on toistaiseksi hämärän peitossa.

Lisää tietoa voi lueskella pelin keskustelufoorumilta.

Galleria: 

Kommentit

Nostalgialasit päällä SC2 on lempipelini kaikista maailman peleistä. Pidin myös kolmannesta osasta, vaikka se oli mitä oli.

Odotukset ovat ainakin toistaiseksi hillityn innostuneet. Ainoa harmi, minkä muistan lukeneeni on, että vanhojan legendaarisia rotuja ei tässä nähdä. Jäivät jotenkin IP:n hankkimisen ulkopuolelle, tai jonkun muun tyhmän byrokraattisen syyn takia. Toivon totta tosiaan, että edes jonkinlainen yhdistävä tekiä saadaan aikaiseksi maailman kannalta, vaikka jostain niitä rotuja joista vanhoissa peleissä oli vain puhetta, niinkuin Drallit tai Taalot.

Ainakin trailerin musat ja aliendesign saivat hymyilemään ja nyökyttelemään. Se tunnelma ja dialogi oli tämän pelisarjan suola, ja tulihan tuosta lyhyestä dialogipätkästä kivasti mieleen se selkärankaan pinttynyt: "Attention interloper, this drone-vessel speaks with the voice and authority of the Ur-Quan..."

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi