Zelda-konsertti saapuu Euroopassa vain Lontooseen

The Legend of Zelda -pelisarjan 25 vuotta pitkää taivalta juhlitaan monin eri tavoin. Yksi juhlavuotta juhlistavista tempauksista on sarja konsertteja, joissa 70-henkinen orkesterikokoonpano soittaa kyseisistä peleistä tuttuja sävelmiä. Konserttikiertue saapuu myös Eurooppaan, mutta vain yhden pysähdyksen ajaksi.

Eurooppalaiset fanit pääsevät nauttimaan pelisäveltäjä Koji Kondon ja hänen tiiminsä valitsemien muusikoiden soitannasta vain ja ainoastaan Lontoossa. Konsertti pidetään kaupunkin Hammersmith Apollo -konserttikeskuksesta. Lippujen hinnat alkavat 33,75 punnasta. Musiikkiesitykset tuottaa Jason Michael Paul, Inc., joka on vastannut myös PLAY! A Video Game Symphony -konserttikiertueesta, joka kiersi ympäri maapalloa soittamassa videopeleistä tuttua musiikkia.

Euroopan Nintendon PR-pomo Laurent Fisher toivoo eurooppalaisten fanien nauttivan ainutlaatuisesta tavasta kuulla pelisarjan mieleenpainuvia sävellyksiä.

"Sinfoniaorkesterin konsertti Lontoossa sallii fanien ympäri Eurooppaa kokoontuvan yhteen ja osoittavan rakkautensa kaikkeen Zeldaan liittyvään, nauttien täysin ainutlaatuisesta performanssista ja kokemuksesta."

Linkin seikkailuista tuttujen sävellysten kiertue alkaa Yhdysvalloista lokakuussa. Lyhyen teaserin konsertteihin liittyen voi katsoa kiertueen kotisivulta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi