Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Zeldalle täyspotti Famitsulta ja MW3:llekin melkein

Perjantaina Suomessakin Wiille julkaistava Zelda: Skyward Sword sai Japanilaisen Famitsun arvostelijoilta täydet pisteet eli himoitun 40/40-arvosanan.

Zelda-sarjassa Ocarina of Time ja Wind Waker ovat myös yltäneet täysiin pisteisiin. Skyward Sword on Famitsun tämän vuoden ensimmäinen 40/40-peli. Viime vuonna samaan ylsi kaksi peliä ja vuonna 2009 peräti neljä.

Mielenkiintoisesti Call of Duty: Modern Warfare 3 sai peräti 39/40-pistettä eli kolme arvostelijaa neljästä antoi sille täydet pisteet. Battlefield 3:n saalis oli 9/9/9/9 eli 36/40, kuten myös Saints Row The Thirdin. Batman Arkham City maistui Famitsun arvostelijoillle 37/40-pisteen veroisesti.

Galleria: 

Kommentit

Famitsu: 40/40
EDGE: 10
Eurogamer: 10
IGN: 10
GameSpot: 7,5

Melkoista.

Ja taas yksi arvostelija saa potkut gamespotista :) Aika kummallinen arvosana muihin nähden.

Uusin Zelda kyllä vaikuttaa lupaavalta. Toivottovasti kerkiää maanantaina lähetetty Limited Edition perjantaiksi. Parasta tässä on vielä se, että en tiedä pelistä yhtään mitään, kun en ole viitsinyt kaiken maailman spoilereita lukea/katsella, joita netti on pullollaan.

No huh huh...MW3 39/40, nyt menetti famitsu meikälaisen arvostuksen. Samasta sonnasta liikaa pisteitä!

Kaikkein oudointa tuossa GameSpotin Zelda-arvostelussa on, että siinä haukutaan kontrollit täysin. Muualla reaktio on ollut päinvastainen, ja ohjausta pikemminkin ylistetään.

Oman lyhyehkön testailun perusteella tekisi mieli sanoa, että arvostelija ei vaan ole osannut pelata.

@hforad: Tulee mieleen aivan kiivaat väittelyt Uncharted 3:n kontrolleista.

Gamespotin arvostelun analysointi ei ole mitään rakettitiedettä, heti kun katsoin nettiä niin tuli täysin järkeenkäypä selitys :)
" i had to dig into this but this is a publicity stun from GameSpot their View Count is down. so what can you do to get views hate talk shit so the fans can rage and spread the fucking word. their CEO is losing a shit load of money because noone goes to Gamespot anymore or cares about their views also GameSpot is linked to Spike Corp so you know what that means No GOTY so they make BS excuses to it doesnt get it Goty. also if you listen to what hes saing he says the game is the same fucking thing an no fucking changes are you fucking kidding me when more popular gaming sites gave the game a bad score because they said that the game doesnt feel like a zelda game your fucking joking right 5-7 other sites say that it doesnt feel like the same zelda game nothing about it as if they changed the game from the tradition. but they say its the fucking same WORD?"

Jep,on kyllä nyt gamespotissa ollut joku joka ei ole tajunnut tuota ohjaussysteemiä.Tai kuten ylempänä oli laitettu,julkisuustemppu.

Ja MW 39/40! :O On tainneet jäädä japanilaisetkin koukkuun kun noin hyvän sai.Ihan liikaa tosin sai,eikä BF3 olisi ansainnut yhtään enempää jaappanissa.

Testasin tuota Zeldaa ihan liikkeessä pikaisesti ja kyllähän näin Wii:tä tuntemattomana tuntui alkuun jotenkin oudolta. Kun tuota pelaa pitempään niin yleensähän noihin tottuu - Zeldan kontrolleja kun on juurikin kehuttu muualla.

Mutta, ei tuo kaikkialla ole täydellisiä arvosteluja saanut. Pientä nipotusta tylsistymisestä ja paikallaan junnaamisesta sanottu - noin juonen ja tekemisen osalta - sekä "yleismaailman" puutteesta sirkutettu. Hyvä peli kyseessä ilmeisesti silti.

Japanilaiset vetää _aina_ kotiin päin, varsinkin arvosteluissa. Joten pyörristyttävämpää tässä uutisessa on se että FPS-peli joka on niin Amerikkalainen kuin yankee vaan voi olla(huom. pidin koti-Lontoon osuudesta - vaikkakin Tube kartta oli täysin keksitty itse sitä asemaa lukuunottamatta!), saa Nipponissa lähes täydelliset pisteet.
Kiinnostavaa olisi kuulla myös mitä tuumaavat viimeisimmästä TES:stä - kyseessä kuitenkin heitä kovasti kiehtovat pohjolan maisemat..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi