Zombeja Fortniten Battle Royaleen – pelaajat kiukkuisina

Viidennen Fortnite-kauden lopussa nähty mysteerikuutio on viimein paljastanut tarkoituksensa. Loot Laken muotoa muuttanut kapine kätki sisälleen kahta erilaista zombie-tyyppiä, joita tuhoamalla edistetään Fortnitemares-tapahtuman haasteita ja kaupanpäällisinä zombie-tapoista saa lisää suojakilpeä shield-juomien tapaan.

Mielenkiintoinen lisä Halloween-teeman mukaan, mutta pelaajia se ei ilahduttanut. Serverien auettua hämmästeltiin uudistuksia ja Battle Royale -kaupan uutta rekvisiittaa, mutta ennen kaikkea Storm-joukkojen valtavaa määrää. Yhdessä erässä zombitappoja saattoi tulla yhdelle pelaajalle kymmenittäin, parhaassa tapauksessa jopa lähes sata. Zombipesäkkeet on mahdollista tuhota, mutta se jättää pelaajat suojattomiksi toisia pelaajia vastaan, huomion keskittyessä mörköihin. Kaiken kukkuraksi "BattleZombieRoyalea" pakotetaan pelaamaan, sillä Epic Games päätti laittaa zombiet jokaiseen nykyiseen pelimuotoon. Kentällä kuultiin aikamoinen avautumisten ja kirosanojen kavalkadi, jotka voi halutessaan katsoa oheisen videolinkin kautta.

https://youtu.be/9ROS-48kVWA?t=12145

Toki positiivisiakin kommentteja kuultiin, sillä yhden erän loppupuolella heikossa hapessa ollut pelaajaryhmä ilahtui saadessaan suojat täyteen zombeja tuhoamalla. Hyvänä puolena nähtiin lisäksi massiivinen kerättävien tavaroiden määrä, sillä zombilaumat pudottivat ammuksia ja muuta hyödyllistä roppakaupalla.

Kirjaudu kommentoidaksesi