Apinan raivolla

Peli on Beat ’em up toimintapeli, missä ohjataan gorillaa ja pitää paeta vankeudesta. Katsoin kerran pelin trailerin ja katsoin että tuo näyttää vaikealta kun pitää musiikin tahdissa hakkaa vastustajia. Otin pelin kuitenkin peluutukseen ja olin väärässä siinä että pitää musiikin tahdissa hakkaa, vaan musiikki mukautuu hakkaamiseen ja alkaa soimaan hakkaamisen tahdissa.

Peli on hyvin suoraviivainen. Pitää liikkua joko vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle ja teloa kuoliaaksi kaikki jotka tulee tielle. Jostain syystä eläintarhan työntekijöillä on kaikilla pyssyt ja myöhemmässä vaiheessa jopa singot ja liekinheittimet, joten heidät pitää hoidella nopeasti pois pelistä.

Kun mainitsin että peli näyttää vaikealta niin onhan se vaikea. Viimeisessä maassa, eli laivamaassa kuolin laskurin mukaan 70 kertaa. Pelin loppupäässä kentät on luotu satunnaisesti. Peli on aika paljon tuuripeliä, että pääseekö maaliin asti. Jos kohtaa kolme haulikkomiestä kerralla niin kuolee varmasti. Ensimmäiset kaksi saa telottua kun heittää ensimmäisen toisen päälle, mutta silloin kolmas kerkeää ampumaan eikä sille mahda mitään. Vaikka yrityksiä tulee monta, niin mitään mahdottoman pitkää matkaa ei tarvitse pelata uudelleen. Peli siis arpoo lopussa vihollisten sijainnit. Kannattaa välillä mennä pelialueen reunaa pitkin, jolloin vihut pääsevät hyökkäämään vain toisesta laidasta eikä joka puolelta.

Tämä on ihan mainio aggression purku peli.

Kirjaudu kommentoidaksesi