Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Abzû

Aquadenttistä meditaatiota

Abzu on rentouttava seikkailupeli, missä sukellellaan merenalaisissa kanjoneissa ja raunioissa. Pelissä saa tutkia rauhassa maisemia ja etsiä niistä kaikkea, minkä kanssa voi vuorovaikuttaa painamalla neliötä. Peli huomauttaa merkillä kun saa luvan painaa neliötä. Monessa kohtaa neliön painaminen sopivassa kohtaa on pakollista ennen kuin peli päästää jatkamaan.

Pelissä ei ole mihinkään kiire. Välillä on hyvä pysähtyä delfiinipatsaan päälle mietiskelemään lootusasennossa. Mietiskellessä voi lukita kameran ympäristössä uiskenteleviin kaloihin. Välillä voi bongata hain ruokailemassa kun se syö pienemmän kalan. Välillä jos haluaa irrotella, voi tarttua kalaan kiinni ja antaa sen kuljettaa ympäriinsä ja samalla voi vaikka ihailla maisemia.

Peliä on ollut tekemässä entisiä That Game Companyn tyyppejä, jotka ovat olleet tekemässä Journey ja Flower pelejä, jotka ovat hyvin samantapaisia kuin tämä. Abzua vaivaa pieni kaavamaisuus kun siirrytään pelialueiden välillä, mutta koska peli on lyhyt, se ei jää vaivaamaan. Audiovisuaalisesti tämä on huippuluokkaa. Tämä voi olla hyvä valinta, jos haluaa rentoutua pelin parissa eikä vääntää tattia otsa kurtussa.

Kirjaudu kommentoidaksesi