TearawayUnfoldedps4

Askarrellaan paperilennokkeja

Tämä peli voi nousta helposti esiin kun kysytään aliarvostetuimpia pelejä. Tearaway ei käynyt kaupaksi arvostelumenestyksestä huolimatta. Pelin kehittäneen Media Moleculen tyyli näkyy pelissä. Pelissä on räätälöidä pelihahmoa, sen raajojen väriä, suuta, silmiä ja liimata tarroja asuun. Dualshockin laattanapin päällä voi piirtää omia kuvioita, tai apuna voi käyttää myös täppäriä jos isommalla pinnalla on helpompi piirtää.

Peli on puhuttu ja tekstitetty suomeksi ja laadukasta työtä on tehty käännöksen kanssa. Pelihahmo oppii uusia liikkeitä pelin edetessä nousujohteisesti ja myöhemmissä kentissä voi tarvita hieman sormiakrobatiaa. Joissain kohdissa menee överiksi, kun pitäisi painaa äksää, kosketuslaattaa ja vääntää tattia, minkä saa tehdä kädet ihan solmussa. Se ei haittaa hirveästi jos on hankaluuksia kontrollien kanssa, sillä jatkopaikkoja on tiiviisti ja pääsee heti yrittämään uudelleen.

Pelimaailma on hyvällä tyylitajulla tehty, paitsi pelin lopussa missä mennään taideulottuvuuteen, mikä on tyylirikko suhteessa muuhun peliin. Tuon pelin lopun kentät olisi sopinut paremmin vaikka Unfinished Swan peliin joka on kokonaan samaa tyyliä.

Kommentit

Nyky(muka)suomen rumin uudis(muka)sana "täppäri" mainittu, silmäni alkoivat vuotaa verta enkä voinut lukea loppuun.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi