Balettitanssija synkissä aatoksissa

Pelissä ohjataan prinsessaksi kutsuttua naishahmoa, jolla on kypärä päässä ja liikkuu kuin balettitanssija.

Pelissä pääsee suurimmaksi osaksi vain yhtä tietä eteenpäin, vaikka tässä on tarjolla trophyjä oikopolun keksimisestä ja salapaikkojen löytämisestä. Jos hyppää tasanteen ohi kuolemaan, peli jatkuu siitä mihin jäi, eli checkpointteja on hyvin tiiviisti. Kenttä on läpäisty kun on tepsutellut ja tanssahdellut yksisuuntaisen reitin loppuun. Tanssimista tarvitaan jos prinsessaa piinataan karjumalla tai viskomalla tätä silpulla, jolloin tanssista saa suojakilven turvakseen.

Tässä on kehyskertomuksena nainen, joka kävelee rannalla ja muistelee lapsuuttaan, jossa oli ristiriitaisuuksia vanhempien kanssa. Kun nainen pysähtyy avaamaan lapsuuden muistivihon, saa valita kentän kääntelemällä sivuja.

Bound on helppo taidepeli. Tässä on photomode toiminto, jolla pääsee fiilistelemään kuvakulmien kanssa ja pääsee ottamaan hienoja otoksia joita jakaa netinkäyttäjien kesken tai vaikka tekee niistä kuvakirjan. Tässä ei ole mitään puzzleja tai vihollisia jotka rajoittaisi etenemistä. Kuolemaan tippuminen on vain pieni hidastustöyssy. Tämä on mukava välipalapeli, jos ei jaksa aina pelata megapelejä.

Kirjaudu kommentoidaksesi