Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Bardi pelastaa maailman hyräilemällä

Wandersong on seikkailupeli, jossa vastustajat kellistetään laulamalla ne kumoon. Bardin, jonka pelaaja saa nimetä itse, täytyy kerätä maalaulun katkelmia, jotka yhdistämällä voidaan estää maailmanloppu.

Pelissä vasen tatti liikuttaa ukkoa ja oikealla tatilla valitaan sävelkorkeus, kuinka korkealta laulaa. Peli antaa visuaalisia vihjeitä miten pitää laulaa eri tilanteissa. Esim. kylää kiusaavat kummitukset saa kuritettua kun katsoo mihin suuntaan niistä lähtee aaltoja ja toistamalla nämä pääsee tilanteesta eteenpäin. Pelin noin kymmenen tunnin kestoon on saatu mukaan mukavasti laajasti vaihteleva puzzlekokoelma, joten peli ei käy itseääntoistavaksi.

Pelissä on yksi harvoin käytetty ominaisuus pelien keskusteluissa, inttäminen. Jos joku sanoo bardille ei, keskustelua kannattaa toistaa jos mieli muuttuisi. Pelissä voi kuolla, mutta jos kuolee niin pääsee jatkamaan heti siitä mihin kuoli, eli jo ratkaistuja kohtia ei tarvitse pelata uudelleen. Peli on menoltaan hyvin leppoisa.

Peli on sisällöltään hyvä, mutta audiovisuaalinen anti on vähän viimeistelemätön. Laulupelimekaniikan peliin olisi voitu panostaa enemmän musiikkiin, joka on tässä mitäänsanomatonta. Ehkä köyhällä indiepelinkehittäjällä ei ole osaamista tai rahaa ostaa parempaa.

Kirjaudu kommentoidaksesi