Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Animal Crossing: New Horizons

Elämää onnellisten saarella

Animal Crossing sarja sen kun porskuttaa Switchillä. Elämänpeli Animal Crossing: New Horizons on myynyt noin 40 miljoonaa kappaletta. Vuosi sitten pelistä ilmestyi viimeinen peliä parantava päivitys ja maksullinen Happy Home Paradise dlc. Arvostelen tässä myös kyseisen dlc:n.

Peli alkaa, kun päähenkilö muuttaa autiolle saarelle kahden muun uudisraivaajan ja matkanjärjestäjän kanssa. Saari on täysin turvallinen ympäristö. Siellä voi rauhassa kalastaa, ja keräillä perhosia ja muita hyönteisiä. Matkanjärjestäjä Tom Nook järjestää pelaajalle kaikkea tekemistä, kuten rakentaa silta ja hankkia maata uusia naapureita varten ja varustaa heidän asuntonsa asiallisesti. Kaikki eläinhahmo-naapurit saarella ovat ystävällisiä. Yhtään hankalaa tapausta ei tule vastaan tämän kanssa.

Korvausta vastaan pelin sisäistä valuuttaa pelaaja voi vaihtaa pelin alun teltan asuntoon ja laajentaa sitä ottamalla lainaa. Tässä käytetään pelkästään pelin sisäistä valuuttaa. Mitään mikromaksuja tässä ei ole jolla voisi nopeuttaa peliä. Ja pelin etenemisen kanssa ei ole mikään kiire. Tämä on suunniteltu pelattavaksi lyhyissä pätkissä ja kauan. Olen pelannut tätä yhteensä tätä kirjoittaessa 150 tuntia kesäkuusta marraskuuhun. Pelin vuodenajat vaihtuvat samalla kuin oikeatkin vuodenajat ja kellonaika myös.

Pelin perusideana on ollut aina kodin suurentaminen ja sisustaminen. Kodin laajennusta varten otettavassa lainassa on hyvin rennot maksuehdot. Lainan korko on nolla prosenttia ja lainaa saa lyhentää omaan tahtiin. Jotta olisi jokin motivaattori lainan maksamiseen, seuraavaa laajennusta ei saa ennen kuin edellinen laina on maksettu.

Oma koti on nopeasti sisustettu saatavilla olevilla esineillä, joten Happy Home Paradise laajennus auttaa sisustusnälkään. Jos pelaaja on ostanut dlc:n ja peliä on pelattu tarpeeksi pitkälle, pelaaja saa soiton Tom Nookilta että olisi töitä tarjolla loma-asuntojen styylaajana. Töihin pääsee lentokoneella ja työnkuvaan kuuluu, että pelaaja kuuntelee lomakylän asukkaiden toiveita ja suunnittelee loma-asunnon tämän toiveiden mukaisesti. Pelaaja saa käyttöönsä laajan valikoiman esineitä, joita voi käyttää vapaasti sisustamiseen. Sisustus mahdollisuudet laajenevat jatkuvasti pelaajan suunitellessa loma-asuntoja ja ne laajenevat myös pelaajan kotisaarelle. Myöhemmin tulee mahdollisuus kiillottaa esineitä pelaajan kotona, jolloin niihin tulee erilaisia graafisia efektejä. Eikä uudistukset jää tuohon vaan lomasaarten sisustamiseen tulevia ominaisuuksia laajennetaan jatkuvasti kotisaareen.

Happy Home Paradise laajennus tuo paljon lisäsisältöä Animal Crossingiin ja suosittelen sen hankkimista samalla kun hankkii Animal Crossingin. DLC:n saan ladattua ilman lisäveloitusta jos on Switch Online + Expansion Pack tilaaja.

Jos vertaa edelliseen Animal Crossingiin, tässä on paljon pikkuparannuksia. Ulkotiloja saa koristella vapaasti esineillä. Naapureille saa jutella ilman että antavat joka kerta juoksupoikailunakkeja. Kodin sisustukseen on varattu sisustusmoodi, jossa esineitä on helppo laittaa paikoilleen. Joitain asioita on selitetty paremmin. Edellisessä osassa kesti kauan ennen kuin huomasin nauriskauppiaan olemassaolon, mutta tässä asiasta huomautettiin heti kun hän ilmestyi peliin mukaan.

Animal Crossingista puhuttiin että se pelastaa pandemialta. Tätä kirjoittaessa koronavirusta ollaan poistamassa yleisvaarallisten tautien listalta, mutta oli viruksia tai ei niin tämä on hemmetin hyvä peli.

Kirjaudu kommentoidaksesi