Elämää syrjäseudulla

Peli on Telltale tyylinen seikkailupeli, missä juoni on pääosassa eikä tarvi ratkoa puzzleja. Tähän yhtäläisyydet jäävätkin. Pelissä ei ole toimintakohtauksia, joista hengissä selviämiseksi pitää ratkoa quick time eventtejä. Pelissä kuvataan nuorison elämää taantuvalla paikkakunnalla, mistä teollisuus on kaikonnut. Peli alkaa kun pelaajan ohjaama kissahahmo saapuu bussilla takaisin kotikaupunkiinsa sen jälkeen kun on keskeyttänyt opinnot.

Päivä alkaa kun herätään sängystä, jutellaan äidille ja lähdetään kaupungille hillumaan. Pelissä voi vapaassa järjestyksessä jutella kaupungin asukkaiden kanssa ja lähteä kavereiden kanssa illanviettoon. Päähenkilö Maen kavereilla on työpaikka, mutta töistä voi lähteä aikaisemmin illanviettoon, esim. bänditreeneihin. Kun päivä on pulkassa, mennään kotiin takaisin nukkumaan ja jutellaan isälle ennen nukkumaan menoa.

Kaupungin asukkaat on kuvattu kahdella jalalla kävelevinä eläinhahmoina, mutta käyttäytyvät inhimillisesti. Pelin hahmojen juttujen lukeminen on virkistävää, kun välillä ruutuviihteessä olevien hahmojen jutut ovat todella aivokuolleita. Hahmojen turinan seuraamista helpottaa iso, helppolukuinen fontti. Tarina menee loppua kohti vähän ufoksi kun selvitetään mysteeriä, mutta peli säilyttää silti oman tyylinsä loppuun asti.

Voin suositella peliä, jos haluaa kokea hyvän interaktiivisen tarinan.

Kirjaudu kommentoidaksesi