Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Fasistit okkultistien esineiden perässä

Uncharted 2 toimintaseikkailussa Nathan Drake lähtee tällä kertaa kilpajuoksuun hullun keräilijän kanssa etsimään Cintamani kiveä, jolla on okkultistisia voimia.

Ykkösosasta poiketen tässä ei ole epäpäteviä hiphop sotureita vastassa, vaan hullulla keräilijällä on oma yksityisarmeija. Yksityisarmeijan soturit tottelevat nekin lyijyä. Jollain on vahvat luotiliivit päällä ja kypäräkin on erikoiskestävä, kun ensin täytyy ampua kypärä pois päästä ennen kuin vastustaja vahingoittuu päähän kohdistuneista luodeista.

Ykkösosassa kävi harmittamaan zombit pelin loppuvaiheilla, mutta tässä kakkososassa ei ole zombeja. Jotain lumimiehiä löytyy, mutta niitä vastaan taisteleminen ei mene selviytymiskauhuksi, joten ne eivät oikein vertaannu. Nate sanookin pariin otteeseen pelissä että jos tulee vielä jotain zombeja vastaan niin sitten kyllä hermostun. Varmaan pelikehittäjät saaneet palautetta ykkösosan zombeista että ei näitä kiitos.

Tässä on normaali vaikeustaso hyvin optimoitu. Kuolen välillä normaalitasolla, mutta mitään pelinpysäyttäjää ei tule vastaan. Nolkyt luvun räiskintäpeleissä tuli välilllä sellaisia vaikeustaso vaihtoehtoja, että joko kuolemattomuus tai mahdottoman vaikea.

Peliä rytmitetään kiipeilyosuuksilla ja kevyillä puzzleilla, jotta meno ei mene liian yksitoikkoiseksi. Naten ei tarvitse seikkailla yksin, joten juttuseuraa löytyy ja keskusteluja on mukava seurata.

Uncharted 2 on huolella hiottua viihdettä.

Kommentit

Tämä arvostelu olisi kaivannut kovasti kuvausta siitä, millainen peli on kyseessä, erityisesti pelimekaniikoiltaan. Arvostelun lukiessa voisi erehtyä luulemaan esim. FPS-peliksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi