Golf n00b saa kuulla kunniansa

Peli on golf urheilupeli, johon on lisätty roolipelimäistä tasonkorotusta ja keskusteluja muiden harrastelijoiden kanssa. Pelin näkymä on ylhäältäpäin kuvattua pikseligrafiikkaa, mutta musiikki ei ole chiptunea, vaan kunnon soittimin soitettua musiikkia, joka kuulostaa ihan hyvältä.

Peli on aloittelijaystävällinen. Kaikki golfin perusteet käydään läpi ja oppimiskäyrä on loiva. Vastustajat ovat varsinaisia sähläreitä ja antavat vastusta vasta ihan pelin lopussa. Peliä helpottaa myös se, että ylhäältäpäin kuvatussa näkymässä on helppo tähtää ja päähenkilö on varsinainen kone golfin kanssa, joka osuu aina sinne minne pitääkin.

Peleissä on välillä niin että pelaajaa kehutaan oikein urakalla, että se on sinun ansiota että kaikki menee niin hyvin. Muistan PS3:n Infamous pelin, missä pelihahmot nuolevat urakalla pelaajan persusta, jottei heikolla itsetunnolla varustetulle pelaajalle tule paha mieli. Golf Storyssä asia on päinvastoin. Pelihahmot vähättelevät koko ajan pelaajan taitoja vaikka olisi pelannut hyvin. Tuo on virkistävää ja huvittavaa. Peli onkin hieman humoristinen.

Peli on muuten hyvä, mutta tässä on täytteenä varsinaisia palikkatehtäviä, että mene tuonne ja paina a-nappia, mikä on tylsää. Tuosta joutuu verottamaan yhden tähden pois.

Kirjaudu kommentoidaksesi