Rain On Your Parade nostokuva

Haen sadetakkini

Rain on Your Parade on huumoripeli, jossa ohjataan aasi-ihaa sadepilveä, jonka tehtävänä on yleensä saada aikaan kaaosta.

Yleensä siis tehtävänä luoda kaaosta. Joka kentässä pelaaja saa pakolliset tavoitteet, sekä vapaa-ehtoiset tavoitteet. Suosittuja tehtäväaiheita on kaikkien ihmisten kasteleminen märäksi ohjaamalla pilvi ihmisen päälle ja sadettaa vettä päälle. Työkalupakki kasvaa pelin edetessä ja mukaan tulee salamat, lumisateet ja trombit. Pelissä lumi on paljon tujumpaa tavaraa kuin oikeasti. Jos sadettaa lunta ihmisen päälle niin tämä menee lumipalloksi ja alkaa kierimään mäkeä alas. Pelissä on vähän Goat Simulator tyylinen fysiikanmallinnus. Onpa mukana myös väritystehtävä kenttä ja kenttä, jossa matkitaan zelda-peliä ja pelaajan pitää pelastaa kylä pahikselta sadatuttamalla tikareita alas.

Peli on hyvin helppo ja jos mokaa niin uusintayrityksellä tietää varoa paremmin ja silloin menee todennäköisesti läpi. Pelissä on hyvin monipuolinen asetelma kenttiä ja tehtäväjakoja, joten noin neljän tunnin läpipeluun aikana homma ei käy yksitoikkoiseksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi