Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Häröpallot galaksin laidalla

Heti alkuun täytyy sanoa, että en ole lukenut ainuttakaan Guardians of the Galaxy sarjakuvaa, katsonut tv-sarjaa tai elokuvaa, eli tulen tämän pelin pariin pystymetsästä. Ei hätää, sillä peli osaa esitellä pelin hahmot.

Pelin päähahmosta, eli Tähtilordista keksin heti että tätä kuuluu pelata siten että heittää koko ajan tyhmää läppää ja suhtautuu haasteisiin ylimielisesti. Draxillakin on omalaatuinen huumorintaju. Jos Tähtilordi sanoo tälle että later, tämä vastaa että mitä tapahtuu myöhemmin. Gamora on tyypillinen Hollywoodin vahva nainen.

Pelin hahmot ovat parempia, kuin Telltalen Batmanin ykköskaudella, mutta juoni ei ole kovin ihmeellinen. Tuntuu että galaksin vartijat ovat liian ylivoimaisia eivätkä joudu koskaan kunnolla pulaan. Pelin puolenvälin jälkeen homma menee onneksi intensiivisemmäksi ja vartijat joutuvat laittamaan lisää pökköä pesään pysyäkseen hengissä.

Olisipa Telltale tehnyt tarinapelin, jossa ei ole sarjakuvasankareita, superroistoja ja supervoimia. Tarinapelin ei tarvitsisi olla seikkailuelokuva, jossa pelastetaan maailma. Se voisi olla myös perinteistä draamaa tai vaikka dekkari.

Pelin lopussa vihjaillaan, että Telltale oli suunnitellut jatkoa tälle, mutta jatko-osa taitaa jäädä tulematta.

Kirjaudu kommentoidaksesi