Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huoletonta elämää

Fiilistelypeli Albassa, tyttö matkustaa isovanhempiensa kanssa lomaparatiisisaareen. Paratiisissa on käärme, sillä luonnonsuojelualueelle aiotaan rakentaa luksushotelli. Pelaajan pitää kerätä nimiä listaan vetoomukseen, jossa pyydetään perumaan hotellin rakennus.

Alban pelaaminen on rentoa puuhastelua. Siinä otetaan puhelimella kuvia eläimistä. Puhelimen kamerasovelluksessa on jokin yhteys pilvipalveluun, joka kertoo mikä eläin kuvassa on. Tavoitteena on kuvata mahdollisimman moni erityyppinen eläin.

Kuvien ottamisen lisäksi voi kerätä roskia, korjata linnunpönttöjä ja muita rikki olevia esineitä, Kerätä pyykit narulta ja auttaa roskiin sotkeentuneita eläimiä. Saaren asukaat ovat ystävällisiä ja auttavat mielellään päähenkilöä.

Alba on oikea hyvänmielen peli. Tuntuu että pelissä päähenkilö elää huoletonta ja onnellista lapsuutta. Tämä näkyy myös hänen kävelytyylissään, kun hän liikkuu tanssahdellen eteenpäin. Peli on aika lyhyt. Voi mennä yhdessä illassa läpi, kunhan ei liian myöhään illalla aloita pelaamista.

Kirjaudu kommentoidaksesi