Ikikeitaan tarinoita

Pelissä ohjataan Tethu nimistä poikaa, joka ottaa keitaan johtajan saappaat jalkaansa. Pelissä voi valita myös tyttöhahmon, en tiedä onko nimi silloinkin Tethu. Tethun pitää saada keidas kukoistamaan pystyttämällä sinne kauppoja, joissa noot lintuhahmot voivat käydä ostoksilla ja samalla pitää pimeyden voimat loitolla käymällä seikkailemassa ja hakkaamassa kaaos örkkejä.

Ever Oasis on sekoitus eri genrejä kevyellä otteella. Tässä ei joudu hirveästi hieromaan aivonystyröitä, sillä jos menee katsomaan to-do listaa niin kone näyttää minne pitää mennä seuraavaksi. Tappelu on reaaliaikaista ja koostuu lyönneistä, väistöistä ja parannuksista. Väistäminen on myös helppoa sillä vihut varoittavat animaatiolla selvästi milloin aikovat hyökätä. Aina väistönappia ei edes tarvi kun vihollinen hyökkää niin hitaasti.

Ever Oasis kohtelee pelaajaa silkkihansikkain. Pelissä tarvii mikromanageroida ainostaan jos niin haluaa. Keitaan ylläpidon voi myöhemmin automatisoida. Tehtäviin liittyvät keskustelut löytyvät chat lokista jos miettii mitä äsken sanottiinkaan. Peli sopii mielestäni sellaiselle joka, haluaa opetella englantia. Tässä voi jäädä lukemaan tekstejä rauhassa ja ne menee vasta sitten kun painaa a nappia ainakin useimmissa tapauksissa.

Peli on aika helppo joten tämä ei iske jos haluaa haastetta. Jossain tavaranhaku tehtävissä käy niin tehtävä on saman tien suoritettu kun tarvittavat materiaalit löytyy jo. Peli on sikäli nykyaikainen, että tämä on täynnä pelin sujuvoittamista edistävää pelisuunnittelua. Vanhaa pelisuunnittelua edustaa manuaalinen pelitilanteen tallennus. Kannattaa tallentaa usein.

Annan fiilispohjalta viisi tähteä kun tässä ei käynyt mikään ärsyttämään.

Kirjaudu kommentoidaksesi