Ikioma lemmikki lohikäärme

Little Dragons Cafe on puuhapeli, jossa pyöritetään ruokaravintolaa auttamalla kattauksessa ja metsästämällä ja keräämällä ruokaa kahvilan vieressä olevan tulivuoren ympäristöstä ja kasvatetaan lemmikki lohikäärmettä, joka auttaa pelaajaa edellä mainitussa.

Pelin taustatarinassa pelihahmon äiti vajoaa syvään uneen tai koomaan, koska hänessä on lohikäärmeen verta joka sekoittuu huonolla tavalla ihmisen veren kanssa. Lohikäärmeen kasvattaminen on avain äidin pelastamiseen. Pelin juoni pysyy läpi koko pelin tyylilleen uskollisena, eikä mitään päälleliimattua maailmanpelastus juonta onneksi tule. Pelissä taidetaan jopa irvailla perinteisille toimintapeleille. Majatalossa asuva pappa varoittaa aina että ole varovainen kun menet ulos sillä metsässä on hirviöitä. Sitten on yllättynyt kun metsässä ei olekaan hirviöitä. Lisäksi ravintolassa käy ennustaja eukko, joka ennustaa maailman loppuvan, mutta ennustus johtuu hänen huonoista ennustajan taidoistaan eikä siitä että maailma olisi oikeasti loppumassa.

Pelin pelaaminen ei vaadi mitään taitoa, kunhan puuhastelee joka päivä päivän askareet. Tämä voi olla hyvä peli alakoululaiselle, ei pelkästään sen 3+ ikärajan takia, vaan myös englannin opettelua varten. Hahmot puhuvat englantia helpolla sanavarastolla ja puhe tulee tekstinä ruutuun joka poistuu vasta kun sen on painanut pois, jolloin jää aikaa kääntää teksti sanakirjan avulla.

Nyt olen antamassa tälle viittä tähteä. Moni varmaan ei antaisi sen yksinkertaisen sisällön ja teknisen toteutuksen takia. Tykkään tästä pelistä sen takia että se on sitä miltä näyttää, eli puuhastellaan ja leikitään lohikäärmeen kanssa. Tässä ei rangaista pelaajaa millään tyhmällä ohjelmanumerolla, mikä ei kuulu peliin. Isoin harmi tässä on se että kun lohikäärme kasvaa täysikasvuiseksi niin sitten lopputekstit rullaavat pian ruudulle. Olisin kaivannut enemmän ohjelmaa täysikasvuiselle lohikäärmeelle, joka on aika komea ilmestys.

Kirjaudu kommentoidaksesi